Nowy army book
Moderator: Gremlin
Nowy army book
Witam chciałbym się dowiedzieć kiedy ma wyjść nowy army book WE
Wg niektórych w 2011 przed krasiami, albo zaraz po nich.
Ja czytałem, że to ma być na przełomie 7/8 cokolwiek to oznacza. Skąd masz te newsy
a nie pamietam. "gdzieś, dawno dawno temu to czytałem". I wbiło mi się w łeb ;pksch pisze:Ja czytałem, że to ma być na przełomie 7/8 cokolwiek to oznacza. Skąd masz te newsy
I runepriest ma rację. Choć to też względne...
Na to wpływu niestety nie masz. Dobrze byłoby, gdyby WE wpisywały się już w logikę 8ed, a nie były zapóźnione na starcie.
no chciałbym zęby wyszły nowy book bo w końcu było by łatwiej dostać wiele figurek bo o nie które jest masakra zęby dostać a jak jest to 20 dni czekania aż łaskawie na sklep dostarcza.... VC demony i chaos to jest bez problemu większość figurek dostać bo najbardziej grywalnie
Kolega sie skupi, zbierze w sobie, i napisze to jeszcze raz, ale po polsku, bo aż "zęby" bolą...sevenpl pisze:no chciałbym zęby wyszły nowy book bo w końcu było by łatwiej dostać wiele figurek bo o nie które jest masakra zęby dostać a jak jest to 20 dni czekania aż łaskawie na sklep dostarcza.... VC demony i chaos to jest bez problemu większość figurek dostać bo najbardziej grywalnie
+1...bless pisze:Kolega sie skupi, zbierze w sobie, i napisze to jeszcze raz, ale po polsku, bo aż "zęby" bolą...sevenpl pisze:no chciałbym zęby wyszły nowy book bo w końcu było by łatwiej dostać wiele figurek bo o nie które jest masakra zęby dostać a jak jest to 20 dni czekania aż łaskawie na sklep dostarcza.... VC demony i chaos to jest bez problemu większość figurek dostać bo najbardziej grywalnie
A ja rozumiem, że nasz moderator jednak czuwa
moze niech kolega sie nie skupia...bless pisze:Kolega sie skupi, zbierze w sobie, i napisze to jeszcze raz, ale po polsku, bo aż "zęby" bolą...sevenpl pisze:no chciałbym zęby wyszły nowy book bo w końcu było by łatwiej dostać wiele figurek bo o nie które jest masakra zęby dostać a jak jest to 20 dni czekania aż łaskawie na sklep dostarcza.... VC demony i chaos to jest bez problemu większość figurek dostać bo najbardziej grywalnie
bo qwa nie ma jak tego ugryzc...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
sevenpl pisze:no chciałbym zęby wyszły nowy book bo w końcu było by łatwiej dostać wiele figurek bo o nie które jest masakra zęby dostać a jak jest to 20 dni czekania aż łaskawie na sklep dostarcza.... VC demony i chaos to jest bez problemu większość figurek dostać bo najbardziej grywalnie
Chyba mamy tutaj do czynienia z skaveńską V kolumną
Ej no po prostu kolega nie chciałby w zęby dostać przed wyjściem nowego army booku bo byłaby masakra, a tak w sklepie z figsów do VC i demonów bo grywalne można sobie WE skleić. Zero kumania z Waszej stronie.
Znak, że V kolumna jednak działa:)