'Eavy Metal wants you!
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
'Eavy Metal wants you!
nie bardzo wiedzialem, gdzie to umiescic, ale tu zaglada najwiecej malarzy, wiec...
EAVY METAL FIGURE PAINTERS
The Studio is a creative, passionate place at the very core of our business,
producing the best model soldiers in the world, which are supported by evocative
illustrations. We are continually raising the standards and in order to fulfil our high
expectations of ourselves we need the very best staff.
We are now looking for talented Figure Painters to embark on a career within
the Design Studio, which will launch them into the unique world of the creativity of
Games Workshop.
The talented individuals who come forward for this position will need to display an
enthusiasm for and knowledge of the Hobby, as well as their ability to be great
Figure Painters.
Successful candidates will have the ability to communicate and work well within a
team. They will also need to have the desire to understand the requirements of
the company and to produce painted miniatures to a brief.
This position will be based within the
Design Studio in Nottingham and will
commence in June 2007.
If you feel you have the necessary
skills and talent to take on this
challenge, then we would be pleased
to hear from you before 31st March
2007
Please send good quality photographs
of your recent work (which will not be
returned to you) with your CV and
covering letter to Anne Clarke at
Games Workshop, Willow Road,
Lenton, Nottingham NG7 2WS or
on e-mail at
anne.clarke@games-workshop.co.uk.
EAVY METAL FIGURE PAINTERS
The Studio is a creative, passionate place at the very core of our business,
producing the best model soldiers in the world, which are supported by evocative
illustrations. We are continually raising the standards and in order to fulfil our high
expectations of ourselves we need the very best staff.
We are now looking for talented Figure Painters to embark on a career within
the Design Studio, which will launch them into the unique world of the creativity of
Games Workshop.
The talented individuals who come forward for this position will need to display an
enthusiasm for and knowledge of the Hobby, as well as their ability to be great
Figure Painters.
Successful candidates will have the ability to communicate and work well within a
team. They will also need to have the desire to understand the requirements of
the company and to produce painted miniatures to a brief.
This position will be based within the
commence in June 2007.
If you feel you have the necessary
skills and talent to take on this
challenge, then we would be pleased
to hear from you before 31st March
2007
Please send good quality photographs
of your recent work (which will not be
returned to you) with your CV and
covering letter to Anne Clarke at
Games Workshop, Willow Road,
Lenton, Nottingham NG7 2WS or
on e-mail at
anne.clarke@games-workshop.co.uk.
"I fart in your general direction"
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
hmmmm
to ja se dla picu cv wysle
akurat zdaze skonczyc slaneszowego grejtra przed krancowym terminem to bedzie z czego fotki wyslac :]
to ja se dla picu cv wysle
akurat zdaze skonczyc slaneszowego grejtra przed krancowym terminem to bedzie z czego fotki wyslac :]
A ja uważam, że mimo wszystko praca w EM to powinna być taka robota rzemieślnika a nie artysty. Gdyby ktos 10 lat temu pokazał mi w WD jako standard robote z Golden Demona, to wogóle nie zdecydował bym sie na to hobby...
- Vilgefortz
Jankiel pisze:A ja mam jedno pytanie - czy pracować trzeba w Anglii, czy można w kraju?
:]Successful candidates will have the ability to communicate and work well within a team.
Ja to rozumiem, że robota jest na miejscu.Szaman pisze:This position will be based within the
commence in June 2007.
Super sprawa - bardzo fajnie, że GW zaczyna się poważniej interesować polskimi hobbystami. Nie wiem, Szamanku, czy to Twoja zasługa, w każdym razie gratulacje dla pomysłodawcy.
Osobiście aplikował nie będę, bo studia, za kiepskie malowanie i działalność na rzecz konkurencji (Reaper), ale oferta fajna.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No no, oferta jest super. Na prawde swietna sprawa dla kogos, kto ladnie maluje - nie dosc ze placa ci za to, co lubisz, to jeszcze leci staz w miedzynarodowej korporacji za granica, co ladnie wyglada potem w CV. No i wiadomo - na brytyjskiej pensji jest znacznie lepiej niz na polskiej Zaloze sie tez, ze w Nottingham tez da sie skonczyc wyzsza uczelnie (byc moze nawet jeszcze lepsza)
Jakbym troche bardziej sie przykladal do malowania i gdyby nie to, ze mam umowe na kolejne pol roku w Kanadzie to bym sam sie zglosil.
Ale polecam kazdemu utalentowanemu malarzowi wyslac aplikacje! W razie watpliwosci zachecam aby pisac z pytaniami do pani Anne Clarke - to bardzo profesjonalna, pomocna i mila osoba, mialem juz przyjemnosc z nia korespondowac kiedys.
Ogolnie warto.
Jakbym troche bardziej sie przykladal do malowania i gdyby nie to, ze mam umowe na kolejne pol roku w Kanadzie to bym sam sie zglosil.
Ale polecam kazdemu utalentowanemu malarzowi wyslac aplikacje! W razie watpliwosci zachecam aby pisac z pytaniami do pani Anne Clarke - to bardzo profesjonalna, pomocna i mila osoba, mialem juz przyjemnosc z nia korespondowac kiedys.
Ogolnie warto.
dostalem informacje o rekrutacji i pomyslalem, ze warto wrzucic to na forum. w koncu troche niezlych malarzy mamy, a kazdy wprost marzy o pracy w StudioTomash pisze:Nie wiem, Szamanku, czy to Twoja zasługa, w każdym razie gratulacje dla pomysłodawcy.
"I fart in your general direction"
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ta i maluj 4 ludki dziennie na ich poziomie :/ Dziekuje bardzo , wole malowac dla ludzi tyle ile mi sie podoba i jak mi sie podoba
Chociaz nie powiem bo przez moment myslalem powaznie, he he he
- Vilgefortz
ja tam bym nie wybrzydzal zawsze to stala pewna tygodniowka :]Hashmallum pisze:Ta i maluj 4 ludki dziennie na ich poziomie :/ Dziekuje bardzo , wole malowac dla ludzi tyle ile mi sie podoba i jak mi sie podoba
ciekawe tylko czy beda chociaz chcieli rzucic okiem na moje cv :d
Myślę, że jeśli to ma być stała praca za stała pensje to malowanie nie będzie sie ograniczało do myknięcia kilku figsów w tzw. międzyczasie i już. Praca w studio gdzie masz dużo więcej swobody bardzo absorbuje, a stała robota pewnie jeszcze bardziej.
Ciekawe jakie wynagrodzenie .....
-
- Kretozord
darmowe farbki i pedzle miłosciwie nam panującego GW!
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
2 boxy tygodniowo + blisterek gratis, a jak ladnie pomalujesz to moze dostaniesz farbke w prezencie a tak na serio to calkiem fajna propozycja, szkoda tylko ze ja zbyt dobrze nie maluje...szczurek pisze:Ciekawe jakie wynagrodzenie .....
to lipa (jezeli tylko to :P)darmowe farbki i pedzle miłosciwie nam panującego GW!