STRATEGICON 2009 pożyczki, wymiany i najemnictwo:)
STRATEGICON 2009 pożyczki, wymiany i najemnictwo:)
jako, że nie było jeszcze tematu, pragnę zapytać, czy ktos mógłby do wrocławia zabrać o 4 harpiee zbyt wiele, nagroda jak wszedzie i zawsze:P
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
Kalesoner mi sie wysypal i szukam doswiadczonego gracza do pary. Chcialbym grac duzymi DE (mam wszystko co potrzeba), ale jestem otwarty na propozycje. Kontakt na PW.
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
potrzebuje 1 lub 2 bull rhinoxów
Shino ja mam ogry ale też prawdopodobnie sie wybieram ale jakby Ci czegoś brakowalo to może Cie poratuje ale mało mi zostanie...
Shino ja mam ogry ale też prawdopodobnie sie wybieram ale jakby Ci czegoś brakowalo to może Cie poratuje ale mało mi zostanie...
Ja szukam transportu do Wrocka z Warszawy. Moge jechac dopiero w piatek wieczorem (po 20) albo w sobote rano. Jak ktos bedzie mial wolne miejsca w samochodzie albo jedzie wieczorem pociagiem (samemu mi sie srednio chce) to dajcie znac na PM.
- swieta_barbara
- habydysz
A ja bym chcial pozyczyc 15 speamenow do DE - najlepiej bez tarcz. Mialby ktos pozyczyc jakis przyzwoicie pomalowany oddzialik?

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE