Problem z figurką

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Problem z figurką

Post autor: bem »

Chcę kupić pewną figurkę, konkretniej: http://www.sindarion.istore.pl/sklep,30 ... 220,0.html
jednak na Sindarionie pod każdą figurką jest napisane TOWAR CHWILOWO NIEDOSTĘPNY. I tu właśnie pojawia się mój problem. Potrzebuję zdobyć tę figurkę jak najwcześniej. Czy ktoś z Was kupował w sklepie http://jotte.istore.pl/ ? Ja pierwszy raz o nim słyszę, jednakże znajduję się tu upatrzona figurka. Może jakieś opinie, lub polecenie innego sklepu (internetowego, bądź nieinternetowego ale w Warszawie), gdzie mogłabym dostać figurkę?

Help! :(
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Czy ktoś z Was kupował w sklepie http://jotte.istore.pl/ ?
Ja kupowałem kilkakrotnie. To bardzo stary sklep i sądzę, że może być godny zaufania
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

dzięki :)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Też nieraz kupowałem na jotte.istore.pl i nigdy nie było żadnych problemów. ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tez moge tylko polecic.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Jotte to bardzo stary i sprawdzony sklep, nieraz robiłem tam zakupy i polecam :)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Niema problemów z kontaktem ani z przesyłką. Również polecam.
Obrazek

Awatar użytkownika
Arqueek
Chuck Norris

Post autor: Arqueek »

Szkoda tylko, ze jest nieczynny ;)

P..
Wałkarz

Post autor: P.. »

Sklep jest nieczynny, ale asortyment tego sklepu jest dostępny na ścianie w sklepie Faber & Faber w Warszawie. Może nie cały, trzeba dzwonić. Albo jesli ktoś jest z Warszawy może wpaść i zobaczyć.
Oczywiście, należy dodać pare złotych do ceny internetowej...
"Przyszliśmy po prośbie-prośbie... daj nam trochę sera... od biedy może być spaczeń..."

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Na stronie internetowej nie zauważyłam żadnej informacji, że sklep jest nieczynny. Mówimy o sprzedaży wysyłkowej, prawda?

Awatar użytkownika
Arqueek
Chuck Norris

bem pisze:Na stronie internetowej nie zauważyłam żadnej informacji, że sklep jest nieczynny. Mówimy o sprzedaży wysyłkowej, prawda?
Obrazek
Obrazek

Musialem ;)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Obrazek

Mówiłam o jotte.istore.pl :P

Awatar użytkownika
Arqueek
Chuck Norris

Obrazek

Fakt ;) Zwracam honor.

ODPOWIEDZ