Gnoblar alfons :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gnoblar alfons :)
Naszlo mnie ostatnio zeby pomalowac jedna z najfajniejszych figurek z wfb.
Kolorystyka jest oczywista i wynika z funkcji jaka pelni
Malowanie nie jest swietne, zdjecie tez nie powala ale mnie sie naprawde bardzo podoba( nie powiem ze sie nie staralem).
Robione dosc na szybko wiec wybaczcie, lepsze zrobie...
Nikt mu nie podskoczy...
Kolorystyka jest oczywista i wynika z funkcji jaka pelni
Malowanie nie jest swietne, zdjecie tez nie powala ale mnie sie naprawde bardzo podoba( nie powiem ze sie nie staralem).
Robione dosc na szybko wiec wybaczcie, lepsze zrobie...
Nikt mu nie podskoczy...
zajebioza naprawdę podziwiam tylko zamiast tego korbacza zrobiłbym mu jakieś berło albo laseczkę (wiesz o co chodzi;) )
mopżna by sie zabawić i zrobić jakiś kapelusz taki biały z lat 60'
ale i tak prezentuje się świetnie ale pomyśl nad dodatkami i jazda na Golden Deamon w kategori Pimp my model
mopżna by sie zabawić i zrobić jakiś kapelusz taki biały z lat 60'
ale i tak prezentuje się świetnie ale pomyśl nad dodatkami i jazda na Golden Deamon w kategori Pimp my model
- Chaoschild
- Chuck Norris
Niezly....PIMP
Pimp jak się patrzy, jeszcze dla niego ze dwa-trzy biczesy pomaluj
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- nightclower16
- Mudżahedin
Biczesy, które łapią go za kieszeń
- Chaoschild
- Chuck Norris
Hehe, no ze tak zacytuje kolege Tomasha - "obstawa" musi bycTomash pisze:Pimp jak się patrzy, jeszcze dla niego ze dwa-trzy biczesy pomaluj
Bijajajajacz
-
- Kretozord
Alfons to on jest tylko z nazwy, czy różowe futro czyni z niego alfonsa?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Koleś w futrze to styl "pimp", czyli kiczowatego amerykańskiego alfonsa. Obczaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Pimp#Pimps ... ar_culture
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Zamiast korbacza zrob mu laske taka do podpierania i lanserkskie jakies duze okulary ( bedzie wygladal jak ktorys z alfonsow z kawalka 50 centa P.I.M.P. )
LOLTelchar pisze:Jeśli będzie brakowało ci inspiracji. Zajrzyj tutaj:
http://www.pimpcostumes.com/
P.I.M.P.
ten rozowy plaszczyk nie nie nie to nie to
ale reszta fajna
ale reszta fajna