STARE SQUIGI !!!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Bruce_Campbell
- Oszukista
STARE SQUIGI !!!
Witam serdecznie.
Oto początek mojej goblińsko orczej hordy.
Jest plan - minimum 1 figurka dziennie jeśli nocuję w domu
Cała armia składać się będzie tylko z oldskulowych modeli z V edycji. Same metalowe night gobliny, orki i inne gadżety.
Squigi będą pierwszym oddziałem.
Postaram się regularnie dodawać fotki.
Miłego oglądania i komentowania.
pozdrawiam
Oto początek mojej goblińsko orczej hordy.
Jest plan - minimum 1 figurka dziennie jeśli nocuję w domu
Cała armia składać się będzie tylko z oldskulowych modeli z V edycji. Same metalowe night gobliny, orki i inne gadżety.
Squigi będą pierwszym oddziałem.
Postaram się regularnie dodawać fotki.
Miłego oglądania i komentowania.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2 lis 2009, o 23:27 przez Bruce_Campbell, łącznie zmieniany 2 razy.
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Wklejał bym ale za bardzo nie wiem jak...
- Bruce_Campbell
- Oszukista
... ponieważ przeczytałem powyższy temat, zdjęcia są zlinkowane...
Widzę, że używasz photobucket, tak jak ja. Gdy najedziecz tam na zdjęcie na swoim profilu, pojawi się ramka, masz tam kod html, direct link, jakieś inne pierdoły, a na samym dole: IMG Code. Kopiujesz ten link, wklejasz na forum i masz zdjęcie Proste
A przy okazji- Squigi bardzo mi się podobają, starannie, dobrze pomalowane, tak trzymać
A przy okazji- Squigi bardzo mi się podobają, starannie, dobrze pomalowane, tak trzymać
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Tenx Bayard
Bardzo proszę
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
bardzo fajny Oldschool
życzę dużo wytrwalości z zieloną hordą.
życzę dużo wytrwalości z zieloną hordą.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Oldschool jak się patrzy do tego te zielone podstawki Niemniej bardzo fajne czyste malowanie Jak śmigniesz tak cala armie to szacun .
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Tenx za miłe słowa. Na talerzu obecnie dwa kolejne squigi (w tym jeden "pseudo champion") no i Grom na wilku jako champion do wolf boyzów.
pozdrawiam i zapraszam już wkrótce.
pozdrawiam i zapraszam już wkrótce.
- Master of reality
- Oszukista
Fajni, tacy oldschoolowi. I bardzo dobrze
I sold my soul for rock'n roll
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Kefas look up...
A co do armii to zbierałem ją kilka lat... był to długi żmudny proces... poszukiwania i ceny na ebayu puf....
Ale wszystko już uzbierane
Przez lata malowałem dla ludzi za kasę "miałem nawet malarski epizod z GW. Malowałem figsy do muzeum w Nothingam". Ale jak to bywa szewc bez butów chodzi i od wielu lat miałem pomalowanych swoich zaledwie kilka modeli. Jestem już podstarzałym nastolatkiemm (he he 30 na karku) i znów tak jak za młodzieńczych lat wreszcie mam troszkę czasu na malowanie.
Wszystko będę malował w oldschoolowych klimatach bo dla mnie Warhammer kojarzy się najbardziej z IV i V edycją gdy wszystko było kolorowe i wesołe.
Więc tak: na początek moja Night goblińsko orkowa Horda a potem Demony (też cała armia w metalu i też oldschoolowa).
pozdrawiam wszystkich i trzymajcie kciuki za wytrwałość bo mając dom, dzieci i firmę na głowie to malowanie ludzików to prawdziwy wyczyn - uwieżcie mi
p.s. ale jak każdy prawdziwy fan warhammera łatwo się nie poddam. Miło było się tu zalogować i po latach wracać do hobby...
A co do armii to zbierałem ją kilka lat... był to długi żmudny proces... poszukiwania i ceny na ebayu puf....
Ale wszystko już uzbierane
Przez lata malowałem dla ludzi za kasę "miałem nawet malarski epizod z GW. Malowałem figsy do muzeum w Nothingam". Ale jak to bywa szewc bez butów chodzi i od wielu lat miałem pomalowanych swoich zaledwie kilka modeli. Jestem już podstarzałym nastolatkiemm (he he 30 na karku) i znów tak jak za młodzieńczych lat wreszcie mam troszkę czasu na malowanie.
Wszystko będę malował w oldschoolowych klimatach bo dla mnie Warhammer kojarzy się najbardziej z IV i V edycją gdy wszystko było kolorowe i wesołe.
Więc tak: na początek moja Night goblińsko orkowa Horda a potem Demony (też cała armia w metalu i też oldschoolowa).
pozdrawiam wszystkich i trzymajcie kciuki za wytrwałość bo mając dom, dzieci i firmę na głowie to malowanie ludzików to prawdziwy wyczyn - uwieżcie mi
p.s. ale jak każdy prawdziwy fan warhammera łatwo się nie poddam. Miło było się tu zalogować i po latach wracać do hobby...
Tiaa.... te zielone podstawki to pierwszy krok do oldschool'owej armi ... a tak poważnie to znakomite figurki... mają w tym malowaniu coś staro-edycyjnego... i tak trzymaj do końca !szczurek pisze:Oldschool jak się patrzy do tego te zielone podstawki Niemniej bardzo fajne czyste malowanie Jak śmigniesz tak cala armie to szacun .
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja