Nowy faq gw do krasnali

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

Zablokowany
Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Nowy faq gw do krasnali

Post autor: MUKER »

Jest nowy faq do krasnali, ale na TWFie piszą, że jedyna zmiana to to, że Thorek ma jeden przerzut na całą grę.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
Casp
Mudżahedin

Post autor: Casp »

dasz linka?

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

LINK

Najlepiej jakiś krasnal niech się wypowie jakie są róźnice.

Jak kogoś link nie kieruje do zakładki (bo jeszcze kraj musi wybrać itd.) to niech idzie szlakiem:
* Gaming
* Errata and FAQ Articles
* Warhammer Frequently Asked Questions
NEXT

i juz mamy
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
Mac
Kretozord

Post autor: Mac »

Tak jak MUKER powiedział, żadnych różnic poza przerzutem od Kraggi'ego, które to umiejętność "wyjaśnili". Musiało mieć to "OGROMNY" wpływ na środowisko graczy, skoro Games Workshop nie ma nic lepszego do roboty, jak przepisywanie FAQ krasi...
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

No wiesz, akurat narzekania na Thorek były zawsze, a to właśnie te przerzuty czynią go szczególnie przegiętym.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

nosz kuwa mak!!! :evil:
Przez chwile jak zobaczyłem, że nowy FAQ to miałem cichą nadzieję, że coś się poprawi dla brodaczy :/
Mieliśmy jednego spec herosa który mógł rywalizowac ze spec herosami innych armii to zaraz płacz i trzeba udupic :evil:
Nosz ja pier...
Obrazek

Roody
Warzywo

Post autor: Roody »

DAJ KAMIENIA! #-o

Awatar użytkownika
Mac
Kretozord

Post autor: Mac »

Proponuje zbojkotować powyższe ustalenia przez polską krasnoludzką brać. Właściwie nic nowego nie wnoszą, a psują jedynie charakter armii, która na tym aspekcie rozgrywki (charakterze i klimacie) opiera się najbardziej.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Blablabla....
Każde FAQ jest obowiązujące w Polsce, a nieakceptowanie takowego stwarza niebezpieczny precedens.
Poza tym COMON zaraz dostaniecie nowego Booka i Thorek pójdzie w cholerę :mrgreen:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Mmmm, też myślalem że to jakiś boost coby troszkę ugrywalnić Dwarfy a tu takie goowno :evil:
GW się totalnie w dupie poprzewracalo, wydają Demony-book dla malo dowartościowanych, skavenów- book dziurawy jak szwajcarski ser, a teraz jeszcze wypuszczają errate która nie wnosi nic oprócz obcięcia jedynego sensownego speciala w booku który i tak byly niezbyt mocny. ciekawe co będzie następne, podniesienie kosztów piechoty w imperium, przycięcie ogrów, czy boosty dla demonicznego samograja :?:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

mieliśmy 1 grywalnego special charactera, teraz nie mamy żadnego...

Zablokowany