WE Kohortex
WE Kohortex
Spellsinger @ 140 Pts
General; Magic Level 1
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Noble @ 132 Pts
Light Armour; Battle Standard
Asyendi's Bane [10]
Hail of Doom Arrow [30]
Treeman @ 285 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
6 Wardancers @ 108 Pts
6 Wardancers @ 108 Pts
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 63
Total Army Cost: 1349
General; Magic Level 1
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Noble @ 132 Pts
Light Armour; Battle Standard
Asyendi's Bane [10]
Hail of Doom Arrow [30]
Treeman @ 285 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
6 Wardancers @ 108 Pts
6 Wardancers @ 108 Pts
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 63
Total Army Cost: 1349
- Jacek_Azael
- Masakrator
stare...Jacek_Azael pisze:Kalesoner...co to za wariacja?
Gdzie łuki, wildzi? Biegacza nie lubisz to się nie dziwię, że nie ma, ale trochę mie zszokowałeś tą rozpiską
Moryc grał czymś podobnym 2 lata temu, tyle, ze nie miał drzewa. Zamiast tego jeden duży oddział wardancerów, biegacza, caddy, 2x lucznikow, wildzi z WB i reszta punktow to byly driady.
No to chyba jednak dwie całkiem różne rozpiski moja i jego.Morrok pisze:stare...Jacek_Azael pisze:Kalesoner...co to za wariacja?
Gdzie łuki, wildzi? Biegacza nie lubisz to się nie dziwię, że nie ma, ale trochę mie zszokowałeś tą rozpiską
Moryc grał czymś podobnym 2 lata temu, tyle, ze nie miał drzewa. Zamiast tego jeden duży oddział wardancerów, biegacza, caddy, 2x lucznikow, wildzi z WB i reszta punktow to byly driady.
Z resztą teraz inne armie grają niż 2 lata temu. Zobaczymy jak pójdzie, może po testach coś zmienię.
Żeby pokusić się o grę na takiej ilości skirmiszów z ITP, to trzeba być naprawdę ostrożnym (ja pewnie bym czymś takim zgarniał same maski w plecy )
No i jednak zamieniłbym 2xdriady na wildów z warbannerem.
Pozdrawiam
No i jednak zamieniłbym 2xdriady na wildów z warbannerem.
Pozdrawiam
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Ehh.
Grałem czymś podobnym na lokalu jakiś czas temu. Tam kosmetyczne zmiany, tzn. nie miałem bsb tylko kolejny oddział.
Niestety panie Marcinie, nie sprawdza się. Każdy CR Cię łamie.
Ale powodzenia życzę. Ja jak pojadę na Kohortex to plutonem egzekucyjnym
Grałem czymś podobnym na lokalu jakiś czas temu. Tam kosmetyczne zmiany, tzn. nie miałem bsb tylko kolejny oddział.
Niestety panie Marcinie, nie sprawdza się. Każdy CR Cię łamie.
Ale powodzenia życzę. Ja jak pojadę na Kohortex to plutonem egzekucyjnym
kaleson zciaganl te rospy z tematu Adeona
Ostatnio zmieniony 3 gru 2009, o 10:38 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE