Szanowny moderator

Moderator: Hoax
To może nie, ale coś jak warpstone charm, warpstone amulet, twisted crown czy bands of power by się przydało... I więcej oddziałów mogących nosić magiczne sztandary. Np. wodzem jest warlord, to ferajna korzysta z jego łupów i jedne klanraty mogą brać sztandar za 25 pkt.Stefczyk pisze: Łeee a ja marzyłem że dojdziemy do 200 stron ;( A co do kierunku w jakim idzie ta rozmowa to mam wrażenie, że niektórzy za bardzo liczyli na przedmioty typu ward DE czy sztandar regeneracji u VC,
WP?Stefczyk pisze: A WP od poprzedniej edycji niewiele się zmienił, więc nie rozumiem tego wielkiego zachwytu nim.
płatne uściślenia? pierwszy raz słyszę taką bajkę! skąd masz takie informacje? to by było przegięcie wydawać dziurawy podręcznik a potem płatne uściślenia do niego! recydywa...Gajardos pisze:Podręcznik wygląda tak a nie inaczej bo to nowa polityka rynkowa GW bardzo nie dokładny podręcznik i płatne uściślenia.
To jest test LD a nie psychologiMatusz pisze: immune to psycho też muszą zdawać Ld przed szarża czy nie?
Aaa.Stefczyk pisze:A zamiast WP miało być WT - Warpfire Thrower, tak jakoś mi się p wcisnęło...
Całkiem fajny na turnieju, wspomógł Abominacje w klepaniu Star Dragona z lordzinemLazur pisze:A mnie się Doom flayer podoba. Dodaje ofensywnego powera szczurkom
Np?Lazur pisze:Ale w slotach specjali IMO są ciekawsze rzeczy od Gutterów, ale to zależy przeciw komu się gra.
A mi chodziło o to ze wszystko tak samo ciekaweLazur pisze:Globki, Jezzaile, Plague Monki. Nie twierdze, że gutterzy są słabi... Jak napisałem, Moim zdaniem są rzeczy ciekawsze nie oznacza to, że wszyscy Szczurzy generałowie mają przestać grać Gutsami