Re: Ziemkowe lizaki (2.09.13 Slann)
Moderator: Ziemko
Re: Ziemkowe lizaki (2.09.13 Slann)
To moja armija jak do tej pory, troche mam do niej zrobione , duzo jeszcze wip - ale powoli do przodu. Zdjecia poza tym chestowym przeswietlone z lampa - wiec BLAGAM, zastanowcie sie czasem zanim palniecie komentarz " a czemu sie tak swieci" czy cos w tym stylu. Wrzucam tez wipy czyli co pojdzie do malowania na najblizszy czas.
Engine - jeszcze bez 2 zalogantow
WIPY
Engine - jeszcze bez 2 zalogantow
WIPY
Mnie się malowanie bardzo podoba. Mam wrażenie, że masz uraz do Skavenów Jak cała armia będzie tak wyglądać to duże
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Tak mam uraz za plage w Quetzla Bedzie tak wygladac tylko nie wiem kiedy
Vallejo water efekt pacific blue. Zdjecia bardzo przeklamuja jego wyglad.
Nie wiem co dla Ciebie oznacza bardziej realistycznie, natomiast w realu wygladaja lepiej
Zeby nie bylo , ze nic nie robie to wrzucam dalsza czesc tego czym sie zajmuje.
Terki gotowe, zostali jezdzcy ( 4 skinki + 2 zaleglych od engina - jak o nich mysle bierze mi sie na womit
Ostatnio strasznie chaotycznie maluje i przeskakuje od jednej figurki czy oddzialu do drugiego.
Treje masowe junglowe do ich podstawek junglowych - masakra ile czasu mi zajely te 2 treje
Zdjecia oczywiscie dupne z fleszem, na swieta jak bede w Polsce to fotki moze w namiocie bezcieniowym mojej armii porobie , to beda w koncu jakies zdjecia , ktore oddaja wiecej realizmu mojej armii.
Terki gotowe, zostali jezdzcy ( 4 skinki + 2 zaleglych od engina - jak o nich mysle bierze mi sie na womit
Ostatnio strasznie chaotycznie maluje i przeskakuje od jednej figurki czy oddzialu do drugiego.
Treje masowe junglowe do ich podstawek junglowych - masakra ile czasu mi zajely te 2 treje
Zdjecia oczywiscie dupne z fleszem, na swieta jak bede w Polsce to fotki moze w namiocie bezcieniowym mojej armii porobie , to beda w koncu jakies zdjecia , ktore oddaja wiecej realizmu mojej armii.
super armia, po zdjeciach domyslam sie ze w realu wyglada jeszcze lepiej. nie ma sie do czego przyczepic oprocz water effectu, ale to juz wiesz . good job.
jaki masz przepisz na zielona skore tych jaszczurow?
jaki masz przepisz na zielona skore tych jaszczurow?
Dziekuje za mile komenty ,motywuja do dalszej pracy.
Jak przyjade do Polski tak jak pisalem postaram sie o lepsze foty, choc i tak to inaczej na zywo wyglada - na DMP i pozniejszych turniejach bedziecie mieli okazje sami oblookac.
Skora baza to snot green po calosci figurki , potem scorpion green (zostawiam tylko wglebienia), nastepnie 2-3 warstwy scorpion green z sunburst yellow.
Zaczynam kawe powoli malowac , za 1,5 miecha powinienem skonczych I hope
Jak przyjade do Polski tak jak pisalem postaram sie o lepsze foty, choc i tak to inaczej na zywo wyglada - na DMP i pozniejszych turniejach bedziecie mieli okazje sami oblookac.
Skora baza to snot green po calosci figurki , potem scorpion green (zostawiam tylko wglebienia), nastepnie 2-3 warstwy scorpion green z sunburst yellow.
Zaczynam kawe powoli malowac , za 1,5 miecha powinienem skonczych I hope
5 choc na zdjeciach tego nie widac, bo sa one plynne i wyglada jakby mial gora 3.
Skonczylem pierwszego kawalerzyste. Troche mi on zajal czasu ,ale jestem zadowolony generalnie z efektu. Zdjecia jak zwykle z d... z fleszem , tylko pogladowe , w realu do prawdziwej oceny.
Nastepne na warsztat pojda chyba skinki od terkow i 2 zalegle skinki od engina. Potem oddzial skinkow o nazwie "sotek children" , a potem reszta kawy.
Nastepne na warsztat pojda chyba skinki od terkow i 2 zalegle skinki od engina. Potem oddzial skinkow o nazwie "sotek children" , a potem reszta kawy.
Nakladasz troche grubszy kawalek gsu niz na normalny plaszcz i dziubiesz (niekoniecznie wykalaczka, ja uzywam sculping toola)