To moja armija jak do tej pory, troche mam do niej zrobione , duzo jeszcze wip - ale powoli do przodu. Zdjecia poza tym chestowym przeswietlone z lampa - wiec BLAGAM, zastanowcie sie czasem zanim palniecie komentarz " a czemu sie tak swieci" czy cos w tym stylu. Wrzucam tez wipy czyli co pojdzie do malowania na najblizszy czas.
Zeby nie bylo , ze nic nie robie to wrzucam dalsza czesc tego czym sie zajmuje.
Terki gotowe, zostali jezdzcy ( 4 skinki + 2 zaleglych od engina - jak o nich mysle bierze mi sie na womit
Ostatnio strasznie chaotycznie maluje i przeskakuje od jednej figurki czy oddzialu do drugiego.
Treje masowe junglowe do ich podstawek junglowych - masakra ile czasu mi zajely te 2 treje
Zdjecia oczywiscie dupne z fleszem, na swieta jak bede w Polsce to fotki moze w namiocie bezcieniowym mojej armii porobie , to beda w koncu jakies zdjecia , ktore oddaja wiecej realizmu mojej armii.
super armia, po zdjeciach domyslam sie ze w realu wyglada jeszcze lepiej. nie ma sie do czego przyczepic oprocz water effectu, ale to juz wiesz . good job.
jaki masz przepisz na zielona skore tych jaszczurow?
Dziekuje za mile komenty ,motywuja do dalszej pracy.
Jak przyjade do Polski tak jak pisalem postaram sie o lepsze foty, choc i tak to inaczej na zywo wyglada - na DMP i pozniejszych turniejach bedziecie mieli okazje sami oblookac.
Skora baza to snot green po calosci figurki , potem scorpion green (zostawiam tylko wglebienia), nastepnie 2-3 warstwy scorpion green z sunburst yellow.
Zaczynam kawe powoli malowac , za 1,5 miecha powinienem skonczych I hope
Skonczylem pierwszego kawalerzyste. Troche mi on zajal czasu ,ale jestem zadowolony generalnie z efektu. Zdjecia jak zwykle z d... z fleszem , tylko pogladowe , w realu do prawdziwej oceny.
Nastepne na warsztat pojda chyba skinki od terkow i 2 zalegle skinki od engina. Potem oddzial skinkow o nazwie "sotek children" , a potem reszta kawy.