Skirmish, hero i chalange

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Skirmish, hero i chalange

Post autor: adeon »

Dzisiaj miałem taką ciekawą sytuacje podczas bitwy. WE heros w oddziale wardancerow wpadl w walkę z innym herosem w oddziale. Moje WE utworzyły jeden szereg. Czy w takim przypadku mogę odmówić chalange'a ? Wszystkie modele u mnie i u przeciwnika się stykały.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

nie
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

zeby odmowic pojedynku musisz miec chocby jeden model ktory nie walczy i zastapi Twojego bohatera w walce aby hero mogl spokojnie isc na tyly by sobie pokibicowac swoim.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

bigpasiak pisze:zeby odmowic pojedynku musisz miec chocby jeden model ktory nie walczy i zastapi Twojego bohatera w walce aby hero mogl spokojnie isc na tyly by sobie pokibicowac swoim.
Ale czy musi być w 2 szeregu czy wystarczy, że jest nie walczący ?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

wystarczy, ze nie walczy

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

adeon pisze:
bigpasiak pisze:zeby odmowic pojedynku musisz miec chocby jeden model ktory nie walczy i zastapi Twojego bohatera w walce aby hero mogl spokojnie isc na tyly by sobie pokibicowac swoim.
Ale czy musi być w 2 szeregu czy wystarczy, że jest nie walczący ?
moze byc nawet sytuacja ze biegacz szarzuje na kawe i krzyczy challenge na to koles mowi nie i idzie sobie spokojnie obok tyak zeby sie nie stykac z nim i jest gitara...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

ODPOWIEDZ