Co sądzicie o takiej rozpisce przeciwko WE?
6DP+command 230
12SM+command 210
10SM+command 180
15włóczników +command 175
2xbalista 200
mag+2 poziom+srebrna różdżka+różdżka jasnowidza
sztandar równowagi ale nie wiem czy do DP czy SM
Gość gra na 3 oddziałach driad, 1 treemanie i jakiś śpeiwakach (zapomniałem nazwy), wystawiłem SM bo sobie dobrze radzą z driadami, 2 balisty na enta. Maga dałbym do włóczników.
Proszę o proste wyjaśnienia bo jestem początkującym graczem.
HE na 1200
srebrna różdżka i różdżka jasnowidza to są arkana, a nie można miec dwóch arkan, różdżkę jasnowidza wymień na dwa kamienie mocy, weźmie domenę ognia i w pierwszej i drugiej turze masz po 6 kostek na 3 czary 
sztandar równowagi w SM jesli mają bić po driadach
a tak po za tym to po 7 SM z muzkami powinno się lepiej sprawdzać
edit: zapomniałem dodać, że mimo to iż kamienie mocy są arkaną można mieć ich wpo kilka i na kilku bohaterach

sztandar równowagi w SM jesli mają bić po driadach
a tak po za tym to po 7 SM z muzkami powinno się lepiej sprawdzać
edit: zapomniałem dodać, że mimo to iż kamienie mocy są arkaną można mieć ich wpo kilka i na kilku bohaterach
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Master of reality
- Oszukista
Sword masterzy to najgorszy wybór z piechoty HE na wood elfy.(IMO oczywiście.) WE zawsze mają multum łuczników. Nie zdążysz dojść do combatu 

I sold my soul for rock'n roll
-
- Oszukista
Master of reality pisze:Sword masterzy to najgorszy wybór z piechoty HE na wood elfy.(IMO oczywiście.) WE zawsze mają multum łuczników. Nie zdążysz dojść do combatu
Tak, ale on nie wystawia łuczników(głównie 3 oddziały driad, treeman, szlachcic, mag i to co wyżej napisałem). Grałem na różnych rozpiskach PG lub WL z DP ostatnio nawet próbowałem z smoczym magiem, ale to była porażka. W zasadzie tylko SM i włócznicy się spisali.