1300 Mortali
1300 Mortali
Jako, że trzeba podnieść sobie rangę, to walnę pierwszą rozpiskę chaosu.
Do pary: Bretka. Rozpa tajna, wiec niektorych rzeczy nie ma ;P
Exalt khorne
Jugger, flail albo halberd
Exalt Khorne
Daemonic mount, shield
4x Chosen
musician
4x Khornix
musician
2x5 Wahounds
5 furii
5x Marauder Horsemen
musican, flails
3 Dragon Ogry
Light Armour, Great Weapons
W sumie 1299
Bretka na 3 lancach, 2 damselkach, bsb i pegazach...
Do pary: Bretka. Rozpa tajna, wiec niektorych rzeczy nie ma ;P
Exalt khorne
Jugger, flail albo halberd
Exalt Khorne
Daemonic mount, shield
4x Chosen
musician
4x Khornix
musician
2x5 Wahounds
5 furii
5x Marauder Horsemen
musican, flails
3 Dragon Ogry
Light Armour, Great Weapons
W sumie 1299
Bretka na 3 lancach, 2 damselkach, bsb i pegazach...
Ostatnio zmieniony 13 gru 2006, o 18:09 przez trikk, łącznie zmieniany 1 raz.
Wykopałbym dragon ogry, podpakował rycerzy do piątek i wstawił minosy. Chyba że uprzesz się na khorna na bohaterze, to wtedy nie styknie punktów (bo minosy oczywista muszą mieć ten sam znak co jenerał).
Na exalteda bym wziął flaila. Na obydwu bym wziął, ale to tylko moje zboczenie na temat 7mki siły
Na exalteda bym wziął flaila. Na obydwu bym wziął, ale to tylko moje zboczenie na temat 7mki siły
podejrzewam, że ten na deamonic mouncie ma jakis magiczny mieczyk więc flail tylko na tym drugim radziłbym podobnie, minoski za DOgry, chosenów na pewno 5 + może sztandar. o furiach pomyślałem, ale bretka ma pegazy - chociaz zawsze miec dwa oddziały lataczy niż jeden
A więc tak
O furiach zapomnialem, w rozpisce są
Minosków zwyczajnie nie mam, a proxów nie lubię
Chosenów 4 i 5 to dla mnie to samo, odbijaja sie od tego samego, bija to samo ;]. Dodatkowo nie za bardzo jest z czego 65 pkt uzbierać
Dragon Ogry: w sumie testuje bicze, bo niedawno kupilem
O furiach zapomnialem, w rozpisce są
Minosków zwyczajnie nie mam, a proxów nie lubię
Chosenów 4 i 5 to dla mnie to samo, odbijaja sie od tego samego, bija to samo ;]. Dodatkowo nie za bardzo jest z czego 65 pkt uzbierać
Dragon Ogry: w sumie testuje bicze, bo niedawno kupilem
Minosków nie mam, kwestia zamkniętaCrom pisze:jest zdecydowana róznica między 4 a 5 chosenami wrecz niewiarygodnie duża. 5 to podstawa jak dla mnie
DOgry też dobre, ale chyba w tej sytuacji wolałbym minosy - ten 5 chosen sie wtedy zmiesci
Jakoś 5 chosenów dla mnie za dużo kosztuje i wydaje się zbyt priorytetowi w uśmiercaniu dla moich wrogóe ;]
Chodzi o to, że tę 4 mogę swobodnie poświęcić, 190 pkt nie jest to jakoś wiele...
Ostatnio zmieniony 13 gru 2006, o 19:29 przez trikk, łącznie zmieniany 1 raz.
Kończąc ten offtop chciałem powiedzieć, że mam drugi plan na rozpiskę
mianowicie pokazanie, że nie tylko pomysły thuriona są fajne i wzięcie aspiringa na koniu będącego Batyl sztandart birererm i posiadającego znak korna i jeszcze dodatkowo gejz of de godz
mianowicie pokazanie, że nie tylko pomysły thuriona są fajne i wzięcie aspiringa na koniu będącego Batyl sztandart birererm i posiadającego znak korna i jeszcze dodatkowo gejz of de godz