tematu takowego jeszcze nie było [nie znalazłem] więc założyłem a co

proszę o pomoc w tym temacie w wyborze gwardia/egzekutorzy +/-tych że jednostek
lepsi wydają mi się egzekutorzy ale proszę o pomoc

Moderator: Yudokuno
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Prawie robi wielką różnicę. Poza tym wiedźmy maja frenzy, są w specialach i są khainitami , więc tych różnic jest więcej.Wiedżmy moim skromnym zdaniem sa do bani
Dlaczego ??
Prawie to samo mamy w korsarzach ( róznica armora i trujacych ataków)
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Zależy czy mieliby sztandar z ASF, czy nie. Jeśli tak (a prawie zawsze go mają) to kroją SM aż miłoMike pisze:mieliby problemy z Sword Masterami
Grasz również HE i nie wiesz, że SM mają mniejszą inicjatywę??Eltharion pisze:Zależy kto szarżuje![]()
Exe są właściwe tylko do tego stworzoneEltharion pisze:A egzeki kroja wszystko co zapuszkowane (np. IB) że az milo patrzeć
... i do tego najbardziej klimatycznąŻaba pisze:A exeki... exeki są najgorszą jednostką w dexie DE![]()
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%