Shadow Warrior
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Shadow Warrior
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
hmmm jakis taki blady jak syn mlynarza
bialy kubrak do poprawki
pozatym fajny
z czego zrobiles ten krzak?
bialy kubrak do poprawki
pozatym fajny
z czego zrobiles ten krzak?
bo to tyupowy Elf z okładki jakby ktoś z was czytał ab to nigdnie nie jest napisane że elfy maja kolor beżowy skóry tylko wszędzie blady nie mówiąc o rysunkach na których każdy ma białą twasz i czarne oczy (chyba takie coś nam chciał zaprezentować Guard )
btw figs miły alr podkładka straszna
btw figs miły alr podkładka straszna
Hehe, fajny Spiryt Host
Spoko, ale twarz jest zbyt biała. Bleached bone jeszcze zrozumiem trochę białym rozjaśniony ale to jest przesada. Gdyby chociaż miał ciemniejsze włosy... Do szyi jest ok.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
#Vilgefortz
Jest to tzw. mech norweski. Do kupienia w modelariskich (najlepiej w tych z kolejkami)
#Ice-T
Masz rację. Wpadłem na taki pomysł malowania moich Hi Elfów przy przeglądania AB, no i kiedy oglądałem boxy balisty i silverków.
Co do podstawki. Jakoś tak wyszło że w 55% jest pokryta trawą. Na zdjęciu widac tylko trawę ale na tylniej części podstawki jest ziemia. Następnym razem porobię więcej zdjęć. Mi się skóra i włosy podobają. Pasują do mojej wizji HE.
Jest to tzw. mech norweski. Do kupienia w modelariskich (najlepiej w tych z kolejkami)
#Ice-T
Masz rację. Wpadłem na taki pomysł malowania moich Hi Elfów przy przeglądania AB, no i kiedy oglądałem boxy balisty i silverków.
Co do podstawki. Jakoś tak wyszło że w 55% jest pokryta trawą. Na zdjęciu widac tylko trawę ale na tylniej części podstawki jest ziemia. Następnym razem porobię więcej zdjęć. Mi się skóra i włosy podobają. Pasują do mojej wizji HE.
- Vilgefortz
a mozna to to jeszcze malowac puzniej czy nie bardzo sie farba trzyma?Jest to tzw. mech norweski. Do kupienia w modelariskich (najlepiej w tych z kolejkami)
bo jakby go brazami i szarym potraktowac to bedzie niezly uschniety krzaczek
- Vilgefortz
jakby co wklej fotke bom ciekawy jak to to sie maluje :dGuard pisze:#Vilgefortz
Szczerze mówiąc nie próbowałem jeszcze tego malowaą, ale na pewno niedługo sprubóję i powiem jak wyszło.
to sie tylko tak madrze nazywa, a rosnie w kazdym lesie nie kupuj w modelarskim bo zdzieraja, ja mam z kwiaciarni za 2razy taniejGuard pisze:#Vilgefortz
wygada jak by mial nie udana tapete ]:->
ale po za twarza nawet fajny
ale po za twarza nawet fajny
Nie no panowie nie róbcie z nich pederastów.
A tak na poważnie to koncepcja wcale mi sie nie podoba - pasowała by może do Dark Elves ale nie do Haj. Sorrki, ale czy ma to w ogóle jakiś sen? Ludzie naprawde nie mają już czym sie wyróżnić jak nie maja talentu malaskiego:P Zazwyczaj nie wypowiadam sie ale temat mnie poruszył.
Wracając, przecież żeby mieć z natury bladym o białych włosach to trzeba by było być albo chorym albo od paru pokoleń nie widzieć słońca. W skórze każdego humanoida jest pigment i jego odcięć w bardzo dużej mierze zależy od słońca wiec albo koleś jest trupem albo ma problem z pigmentem co napewno przysporzyłoby mu straszliwego bulu jakby wyszedł na słońce - chodć może koncepcja shadow wywodzi sie od tego że oni muszą w cieniu walczyć żeby nie ostać udaru/poparzeń.
Gratuluje pomysłu:)
A tak na poważnie to koncepcja wcale mi sie nie podoba - pasowała by może do Dark Elves ale nie do Haj. Sorrki, ale czy ma to w ogóle jakiś sen? Ludzie naprawde nie mają już czym sie wyróżnić jak nie maja talentu malaskiego:P Zazwyczaj nie wypowiadam sie ale temat mnie poruszył.
Wracając, przecież żeby mieć z natury bladym o białych włosach to trzeba by było być albo chorym albo od paru pokoleń nie widzieć słońca. W skórze każdego humanoida jest pigment i jego odcięć w bardzo dużej mierze zależy od słońca wiec albo koleś jest trupem albo ma problem z pigmentem co napewno przysporzyłoby mu straszliwego bulu jakby wyszedł na słońce - chodć może koncepcja shadow wywodzi sie od tego że oni muszą w cieniu walczyć żeby nie ostać udaru/poparzeń.
Gratuluje pomysłu:)
@Belannaer
Nie maluję tak swoich elfów aby się z tłumu wyróżnić, ale dlatego, że tak sobie wyobrażam elfa. Nie rozumiem co ci w tym tak bardzo nie pasuje. Jeśli ci się nie podoba, to się nie patrz. No i jak byś nie zauważył, mag z twojego avatar'a również ma taką 'przypadłość'... wrzuć na looz
Ten shadow nie jest zbytnio udany (był malowany wieki temu). Postaram się i jeśli mi się uda, to wrzucę zdjęcia magów, u których (IMO) efekt bladości wyszedł lepiej.
Nie maluję tak swoich elfów aby się z tłumu wyróżnić, ale dlatego, że tak sobie wyobrażam elfa. Nie rozumiem co ci w tym tak bardzo nie pasuje. Jeśli ci się nie podoba, to się nie patrz. No i jak byś nie zauważył, mag z twojego avatar'a również ma taką 'przypadłość'... wrzuć na looz
Ten shadow nie jest zbytnio udany (był malowany wieki temu). Postaram się i jeśli mi się uda, to wrzucę zdjęcia magów, u których (IMO) efekt bladości wyszedł lepiej.