Spear Chucka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Spear Chucka
Zainspirowany balistami przedstawionymi pare tematów niżej postanwiłes wykombinowac cos swojego do wykonania tego czegos posłużyły mi ramki,spinacz,bitsy,wykałaczki no i troche GSu na dokładke. Wiem, ze mistrzem konwersji nie jestem, ale bynajmniej jestem zadowolony z efektu mojej pracy
PS
mam nadzieje, ze moja praca zasłuży sobie na zaszczytne miano "kupy"
PS
mam nadzieje, ze moja praca zasłuży sobie na zaszczytne miano "kupy"
beka :D nawet spoko wyszła, jedynie cięciwy tak smętnie zwisają
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
troche taka krzywa ale niezła kupa
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
no to fakt...malowanie troche z dupy wyszło na zdjęciu, ale na żywca wyglada minimalnie lepiej i myśle, że go gry się nadaje na jakies bitewki towarzyskie, ostatecznie lokale, bo tylko do tego będzie używana(może jeszcze brata będę uczył grac)
Krzywa ma byc z założenia. Jej historia jest dosc krótka i prosta: "Wyszły sobie pewnego pięknego dnia Goblinki z jaskini i natknęły sie na drzewo. Jako, że jeden był mniej głupi od innych to zaproponował zrobienie takiego śmiesznego, dużego łuku" no i wyszło cos takiego
Cięciwy zaraz poprawie.
Mam tylko jedno pytanie natury estetycznej. Jeśli mam całą armie nocników to czy lepiej zrobic załoge z takowych, czy lepiej ze zwykłych jak powinno byc Chyba skłonie się ku nocnikowej załodze, ale chce przeczytac jak wy to widzicie
Krzywa ma byc z założenia. Jej historia jest dosc krótka i prosta: "Wyszły sobie pewnego pięknego dnia Goblinki z jaskini i natknęły sie na drzewo. Jako, że jeden był mniej głupi od innych to zaproponował zrobienie takiego śmiesznego, dużego łuku" no i wyszło cos takiego
Cięciwy zaraz poprawie.
Mam tylko jedno pytanie natury estetycznej. Jeśli mam całą armie nocników to czy lepiej zrobic załoge z takowych, czy lepiej ze zwykłych jak powinno byc Chyba skłonie się ku nocnikowej załodze, ale chce przeczytac jak wy to widzicie
jak na wlasna robote moze byc
a cieciwy to pewnie jeszcze nienaciągnięte
a cieciwy to pewnie jeszcze nienaciągnięte
hehe ale beka, nie no gratuluje pomysłu. A może ja tak z bitsów i ramek złożę Black Coatcha...
Wypas chukka
Fajniejsza chyba nawet od tych oryginalnych
Fajniejsza chyba nawet od tych oryginalnych
Jak otwieralem temat to myslalem 'pewnie bedzie dno-dna, ale napisze mu ze ladna bo grac zemna przestanie:P'
A tu prosze, prosze. Wyszlo faktycznie bardzo fajnie-krzywo-kupowo,
jak Muzyk wspomnial - dzwigienki i cieciwy do podrasowania tylko bo narazie wygladaja nie 4fun.
A tu prosze, prosze. Wyszlo faktycznie bardzo fajnie-krzywo-kupowo,
jak Muzyk wspomnial - dzwigienki i cieciwy do podrasowania tylko bo narazie wygladaja nie 4fun.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
a co w tych dżwigienkach jest nie tak? Bo niezbyt wiem co mam poprawiac
Jak pisze Muzyk - zaokraglij pusta przestrzen GSem (miedzy dzwigienka a machina) i od razu powinno naturalnosci nabrac
fajna ale przejscia za ostre
a to ze krzywa to zaleta
a to ze krzywa to zaleta