Zainspirowany balistami przedstawionymi pare tematów niżej postanwiłes wykombinowac cos swojego do wykonania tego czegos posłużyły mi ramki,spinacz,bitsy,wykałaczki no i troche GSu na dokładke. Wiem, ze mistrzem konwersji nie jestem, ale bynajmniej jestem zadowolony z efektu mojej pracy
PS
mam nadzieje, ze moja praca zasłuży sobie na zaszczytne miano "kupy"
no to fakt...malowanie troche z dupy wyszło na zdjęciu, ale na żywca wyglada minimalnie lepiej i myśle, że go gry się nadaje na jakies bitewki towarzyskie, ostatecznie lokale, bo tylko do tego będzie używana(może jeszcze brata będę uczył grac)
Krzywa ma byc z założenia. Jej historia jest dosc krótka i prosta: "Wyszły sobie pewnego pięknego dnia Goblinki z jaskini i natknęły sie na drzewo. Jako, że jeden był mniej głupi od innych to zaproponował zrobienie takiego śmiesznego, dużego łuku" no i wyszło cos takiego
Cięciwy zaraz poprawie.
Mam tylko jedno pytanie natury estetycznej. Jeśli mam całą armie nocników to czy lepiej zrobic załoge z takowych, czy lepiej ze zwykłych jak powinno byc Chyba skłonie się ku nocnikowej załodze, ale chce przeczytac jak wy to widzicie
hehe nie śmiej sie Heinrich na forum gildi jest Dreadnagouth zrobiony z wyprasek + chyba bronie oryginalne chodź możlwe że też wypraski
co do załogi jak same nocniki rób nocniki, a wolf riderów jakich masz ??
No mogę powiedzieć, że niezłe kupaśne, wypasione KUPSKO ci wszyło! To co jest najbardziej kupaśne to malowanie oraz "dźwigienki" reszta w miare kupska.
Jako, że opisałeś jak powstała ta kopa, dodam że trzyma kupaśny gobliński klimacik kupy.
Jak otwieralem temat to myslalem 'pewnie bedzie dno-dna, ale napisze mu ze ladna bo grac zemna przestanie:P'
A tu prosze, prosze. Wyszlo faktycznie bardzo fajnie-krzywo-kupowo,
jak Muzyk wspomnial - dzwigienki i cieciwy do podrasowania tylko bo narazie wygladaja nie 4fun.
No bardzo fajna machinka, nie do podrobienia:)Wygląda jakby po pierwszym strzale miała sie skupczyć:) Goboski w sumie możesz użyc nocne, fakt staty inne nieco ale do koncepcji pasują.