Wood elf lord

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Wood elf lord

Post autor: loler »

zdjęcia są niestety nie aktualne bo koleś ma przemalowane rzemyki na ręce ( te czerwone) i rękojeść miecza na brązowe a listki na tych pnączach co go oplatają są teraz różowe. Nie wklejam jednak zdjęć bo te które zrobiłem po poprawkach wyszły słabo bo już ciemno było. Lepszych fot nie będzie bo figurek jutro idzie na pocztę :wink:

no ale dość gadania:)
Obrazek

PS. w realu wygląda lepiej ;0

Nefarius
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Nefarius »

Uroczo. Świetny kolor zbroi i klingi. Szkoda, że roślinki na płaszczu trójlistne a nie pięciolistne.
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

Fajny :) , na płaszczu mogłeś namalować liście marihuany :D :D , były taki rasta-elf 8) :P

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Koz@a pisze:Fajny :) , na płaszczu mogłeś namalować liście marihuany :D :D , były taki rasta-elf 8) :P
Liście marychy w rastamańskich kolorach, rastamańską czapkę i jeszcze czarnoskórego :lol2:

Ale ogólnie to fajny, ile wziąłeś za tą figurkę?
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Tak, tak, a zamiast miecza dać mu faję, a dookoła ustawić skaczące, różowe słonie żeby pokazać jak profesjonalnie sie najarał :roll:
A co do samej figurki to jest ona znakomicie pomalowana tylko wzorek na tym płaszczu kojarzy mi się z piżamą :wink:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Bardzo fajne malowanie, chociaz 2 sprzecznosci - kosmicznie swietne metaliki i dosc srednia peleryna i reszta szmat. All in all i tak daje rade ;)

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Świetny fix szeryfie, ciekawe dla kogo? ;)
No i może Ziemko ma trochę racji, nmm są genialne, ale reszta traci na pewno przez fotki.

I jak cos ma zielone i liście to od razu rastaman. :P Choć pomysł fajny hehe

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

po kilku poprawkach
Obrazek

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Ogólnie bardzo mi się ta figurka podoba, malowanie na poziomie.

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Miał być rasta :twisted:

O wiele lepszy płaszczyk i ogólnie spox :)
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Poprawiałeś zbroje ? Bo teraz wygląda naprawdę super (nie tylko na klacie jak wcześniej :wink: ) .Do tego mieczyk =D> Ogólnie NMM jest chyba o klasę lepszy niż reszta figurki :wink: Płaszczyk chyba najmniej mi się podoba .
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Niezły TT z metra ujdzie :D :D :D :D :D
Zbroja mnie rozkłada :) Aż bym Cię o fotoszopę oskarżył ;)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

pancerz twarz włosy wgniatają w fotel :)

zajebisty!
Obrazek

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Nigdy nie osiągne takiego skila
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Dzięki za komentarze;)
Poprawiałeś zbroje ?
nie;p tym razem udało mi się zrobić dobre zdjęcie. Na poprzednim światło odbijało się od różnych powierzchni i psuło efekt. Teraz jest dobrze rozproszone:)
Niezły TT z metra ujdzie :D :D :D :D :D
I dobrze bo takie było założenie :wink:
Nigdy nie osiągne takiego skila
niby czemu?? trening, trening i jeszcze raz trening;) Dobrze że nie widziałeś mojego pierwszego modelu w życiu. Koszmar. Ale po paru latach malowania+czytania krytyki na forum+ czytania poradników czegoś tam się nauczyłem. Nie chcę brzmieć jak jakiś guru czy mentor ale nie ma co się poddawać tylko malować i uczyć na każdym modelu;)
Miał być rasta :twisted:
sry :oops: :wink:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Wg mnie pierwsze zdjecia byly lepsze, obecne sa troche przezolkle.
W sumie nie mam wiele do powiedzenia - ladnie i juz, rekojesc chyba poprawiles :)

ps. zmien czcionke swojego podpisu i daj jakis antialiasing, bo wyglada okrutnie :]

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

A mnie się bardziej z czerwonym podobał. teraz taki jednostajny jest. Ale i tak jest świetny :D
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Master of reality pisze:A mnie się bardziej z czerwonym podobał. teraz taki jednostajny jest. Ale i tak jest świetny :D
imho lepiej, model właśnie przede mną się prezentuje i z brązowym mu lepiej ;) Pancerz powala, a fix po prostu cudo. Polecam Lolera ;)
pozdro!

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

Chyba nie ma nic do dodania :D Poprzednicy powiedzieli już wszystko ;) Chciał bym mieć tak pomalowaną figurkę u siebie w Armii :D niestety do takiego poziomu malowania to mi brakuje 5 lat praktyki :(
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

ODPOWIEDZ