Wood elf lord
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wood elf lord
zdjęcia są niestety nie aktualne bo koleś ma przemalowane rzemyki na ręce ( te czerwone) i rękojeść miecza na brązowe a listki na tych pnączach co go oplatają są teraz różowe. Nie wklejam jednak zdjęć bo te które zrobiłem po poprawkach wyszły słabo bo już ciemno było. Lepszych fot nie będzie bo figurek jutro idzie na pocztę
no ale dość gadania:)
PS. w realu wygląda lepiej ;0
no ale dość gadania:)
PS. w realu wygląda lepiej ;0
Uroczo. Świetny kolor zbroi i klingi. Szkoda, że roślinki na płaszczu trójlistne a nie pięciolistne.
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
Liście marychy w rastamańskich kolorach, rastamańską czapkę i jeszcze czarnoskóregoKoz@a pisze:Fajny , na płaszczu mogłeś namalować liście marihuany , były taki rasta-elf
Ale ogólnie to fajny, ile wziąłeś za tą figurkę?
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Tak, tak, a zamiast miecza dać mu faję, a dookoła ustawić skaczące, różowe słonie żeby pokazać jak profesjonalnie sie najarał
A co do samej figurki to jest ona znakomicie pomalowana tylko wzorek na tym płaszczu kojarzy mi się z piżamą
A co do samej figurki to jest ona znakomicie pomalowana tylko wzorek na tym płaszczu kojarzy mi się z piżamą
Bardzo fajne malowanie, chociaz 2 sprzecznosci - kosmicznie swietne metaliki i dosc srednia peleryna i reszta szmat. All in all i tak daje rade
Ogólnie bardzo mi się ta figurka podoba, malowanie na poziomie.
Poprawiałeś zbroje ? Bo teraz wygląda naprawdę super (nie tylko na klacie jak wcześniej ) .Do tego mieczyk Ogólnie NMM jest chyba o klasę lepszy niż reszta figurki Płaszczyk chyba najmniej mi się podoba .
Niezły TT z metra ujdzie
Zbroja mnie rozkłada Aż bym Cię o fotoszopę oskarżył
Zbroja mnie rozkłada Aż bym Cię o fotoszopę oskarżył
Nigdy nie osiągne takiego skila
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Dzięki za komentarze;)
nie;p tym razem udało mi się zrobić dobre zdjęcie. Na poprzednim światło odbijało się od różnych powierzchni i psuło efekt. Teraz jest dobrze rozproszone:)Poprawiałeś zbroje ?
I dobrze bo takie było założenieNiezły TT z metra ujdzie
niby czemu?? trening, trening i jeszcze raz trening;) Dobrze że nie widziałeś mojego pierwszego modelu w życiu. Koszmar. Ale po paru latach malowania+czytania krytyki na forum+ czytania poradników czegoś tam się nauczyłem. Nie chcę brzmieć jak jakiś guru czy mentor ale nie ma co się poddawać tylko malować i uczyć na każdym modelu;)Nigdy nie osiągne takiego skila
sryMiał być rasta
- Master of reality
- Oszukista
A mnie się bardziej z czerwonym podobał. teraz taki jednostajny jest. Ale i tak jest świetny
I sold my soul for rock'n roll
imho lepiej, model właśnie przede mną się prezentuje i z brązowym mu lepiej Pancerz powala, a fix po prostu cudo. Polecam LoleraMaster of reality pisze:A mnie się bardziej z czerwonym podobał. teraz taki jednostajny jest. Ale i tak jest świetny
pozdro!
Chyba nie ma nic do dodania Poprzednicy powiedzieli już wszystko Chciał bym mieć tak pomalowaną figurkę u siebie w Armii niestety do takiego poziomu malowania to mi brakuje 5 lat praktyki
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.