aha jak dokleję pistoliersom kilka fajnych bitsów (np.kusze) to nikt się nie doczepi,że nie wolno mi ich wystawić na stół???jakoś biednie wyglądały te koniki,dokleiłem im te mikro tarcze od troopsów i kusze czempionowi taka moja wizja...

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
runepriest pisze:wtf co to za pióro ?
Pióro to biały podkład ,jasny zółty(dwie warstwy) potem rzadką mieszaniną żółtego i czerwonego tj.pomarańcz.Potem kilka rozjaśnień i gotowe.Cosmo pisze: Jaka kolorystyke zastosowales na tym 'pomaranczowym'? Tez maluje pomaranczowo i szukac dobrego kolory na podklad i poczatkowe przejscia..
Zacznij baze blood redem tzn calosc co cchesz miec pomalowane na pomaranczowo - nastepnie nastepna warstwa to blazing orange , potem blazing + fiery orange , fiery orange i na koniec mozna zoltego dodac do fiery ale to tylko bardzo delikatnie krawedzi i male elementy danej powierzchni.Cosmo pisze:Tak, to sa kolory konkretnej prowincji, chociaz z tego co autor pisze, wyglada na to ze zupelnie przypadkiem
patryk: Jaka kolorystyke zastosowales na tym 'pomaranczowym'? Tez maluje pomaranczowo i szukac dobrego kolory na podklad i poczatkowe przejscia..