Exalted Champion of Chaos @ 194 Pts
General; Flail; Shield; Mark of Slaanesh
Gaze of the Gods [30]; Steed of Slaanesh [40]
Chaos Sorcerer @ 135 Pts
Magic Level 1; Mark of Chaos Undivided
Dispell Scroll [25]; Dispell Scroll [25]
5 Chosen Chaos Knights @ 275 Pts
Standard; Musician; Mark of Slaanesh
4 Chaos Knights @ 142 Pts
Musician; Mark of Chaos Unidivided
4 Chaos Knights @ 142 Pts
Musician; Mark of Chaos Unidivided
5 Marauders Horseman @ 81 Pts
Flail; Musician
6 Warhounds of Chaos @ 36 Pts
5 Warhounds of Chaos @ 30 Pts
6 Chaos Furies @ 90 Pts
3 Minotaurs @ 138 Pts
Great Weapon
3 Dragon Ogres @ 237 Pts
Great Weapon; Light Armour
Co myślicie? Zastanawiam sie, czy WB chosenom nie dac, trzeba by było tylko cos podciąc
1500 Pts
nom, jakiś to pomysł jest. chociaż mam niesamowitą tendencję do podwójnego niezdawania wszystkiego rodzaju liderek chosenami, a immune to psychology częściowo mnie od tego ratuje no, ale rzeczywiście, mozna tak zrobić.
niedopatrzenie moje z tymi minosami, już zmieniłem
niedopatrzenie moje z tymi minosami, już zmieniłem
tyle ze:
teraz exalted moze jechac w chosenach sobie ture, ma look outa i wszsytko.. ture podjezdzasz, potem wyszarzowujesz (rycerze i tak zregyly w 3 turze szarzuja, wiec nic nie tracisz)
dla mnie MoS na rycerzach sensowny
napewno wykminilbym na konika dla sorcerera, co by nie stal ajk ten luj, tylko pokminial w knightach czy maruderach
no i zastanowilbym sie nad MoS na minotaurach
teraz exalted moze jechac w chosenach sobie ture, ma look outa i wszsytko.. ture podjezdzasz, potem wyszarzowujesz (rycerze i tak zregyly w 3 turze szarzuja, wiec nic nie tracisz)
dla mnie MoS na rycerzach sensowny
napewno wykminilbym na konika dla sorcerera, co by nie stal ajk ten luj, tylko pokminial w knightach czy maruderach
no i zastanowilbym sie nad MoS na minotaurach
pierwszy sprawdzian - masakra do przodu 20:0 pojechałem sojusz imperium z dwarfami, 2 cannony, organy i hell, 2xthunderersi, klocek warriorów, 5 white wolfów i 5 knightów, thane i kapitan na pegazie. jazde zjadłem w 2 turze, klocek warriorów w 4, 5 i 6 to dozynanie strzelców. bardzo miło się grało straciłem tylko maruderów, połowe minosów i chosenów (niestety nie udalo mi się ich uchronic przed organami :/) - przeciwnicy wszystko