Siemka.
moj 1szy model ELDARÓW.... co myślicie?
a teraz pytanie jak pocieniowac tego wave serpent'a (jak coś to to jesr blood red)
Eldar - troche pomocy ;)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Eldar - troche pomocy ;)
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
oto zestaw kolorów potrzebny do zcieniowania wewe serpenta
blood red zmieszany 5:5 z blazing orange
blazinge orange
fiery orange
golden yelow
to tak na szybko, i nie wiem czy używał bym golden yelow w ogóle ale to wszystko zależy jak chcesz go wycieniować.
Najłatwiej zobaczyć gdzie ma być rozjaśniony gdy dasz model pod lampkę i ustawisz go pod takim kontem jak chcesz żeby padało światło i rozjaśniać tam gdzie widać że światło się odbija.
blood red zmieszany 5:5 z blazing orange
blazinge orange
fiery orange
golden yelow
to tak na szybko, i nie wiem czy używał bym golden yelow w ogóle ale to wszystko zależy jak chcesz go wycieniować.
Najłatwiej zobaczyć gdzie ma być rozjaśniony gdy dasz model pod lampkę i ustawisz go pod takim kontem jak chcesz żeby padało światło i rozjaśniać tam gdzie widać że światło się odbija.
o kurcze stary dzięki wielkie!
i super pomysł z tym swiatłem (tego bylo mi trzeba)
jak troche go podmaluje to dodam nowe fotki
a własnie strasznie się meczyłem z tym czerwonym... co zrobic żeby lepiej krył
i super pomysł z tym swiatłem (tego bylo mi trzeba)
jak troche go podmaluje to dodam nowe fotki
a własnie strasznie się meczyłem z tym czerwonym... co zrobic żeby lepiej krył
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
kmin jest prosty maluj na białym podkładzie, zrób czarne kreski najpierw a potem maluj blood redem.
blood red lepiej kryje jak najpierw pomalujesz innym czerwonym przy czym ja bardziej preferuje scab red.
Jak macie jakieś pytania dotyczące eldarów to pisać śmiało bo trochę w nich utknąłem na długo i mogę coś doradzić.
blood red lepiej kryje jak najpierw pomalujesz innym czerwonym przy czym ja bardziej preferuje scab red.
Jak macie jakieś pytania dotyczące eldarów to pisać śmiało bo trochę w nich utknąłem na długo i mogę coś doradzić.