http://www.youtube.com/watch?v=l_P1fPUX4EE
Dla zainteresowanych promo.
pozdro
Bractwo Wojownikow Wataha: Nabor
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bractwo Wojownikow Wataha: Nabor
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
Srogo.
Ładne promo by the way.
jako ciekawostkę mogę dodać, że Wataha ma dobrze wyszkolonych wojowników. Zdarzyło mi się walczyć przeciwko nim ale jednak częściej ramie w ramie:>
Zdecydowanie polecam.
ps jeśli ktoś w okolicach W-wy chce powalczyć piszcie PM
Zdecydowanie polecam.
ps jeśli ktoś w okolicach W-wy chce powalczyć piszcie PM
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
zacnie panowie
tylko szkoda ze nie dzialacie w Krakowie
tylko szkoda ze nie dzialacie w Krakowie
niestety poznanski swiatek batlowy ktorego przedstawiciele przychodzili przez miesiac na treningi, wymiekli, a jak przyjda tacy co sie mocna sadza na forach to bedzie mnie tylko kusic
Shaman says:
Zawsze chciałem z kimś z Watahy zawalczyć Może na tegorocznym Wolinie kogoś z was wyzwę na pojedynek Lubię dostawać od bardziej doświadczonych wojów (bez skojarzeń proszę! Chodzi o czysty fakt nauczenia się czegoś nowego )
"Największa ofiara- to ofiara z własnej woli." - Św. Maksymilian Maria Kolbe