no to jedzieszLazur w temacie o graniu w wfb w szkole pisze:Ja skasuje konto jak ktoś założy temat. "Gram w kościele w battla - czy to grzech?"
Gram w kościele w battla - czy to grzech?
Gram w kościele w battla - czy to grzech?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
![Obrazek](http://img243.imageshack.us/img243/2483/avatar1813.gif)
zajebista świnia
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
pójdziesz do piekła!
to nie śmieszne gdy zaczynałem grać w wfb wpadł mi w rękę pewien tekst autorstwa ojca rydzyka''warhammer jako narzędzie zła w rękach szatana''czy jakoś tak... nie mogę go znaleźć w internecie teraz w końcu było to trochę lat temu...ale był ubaw po pachy ![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ja gram na oltarzu, ma jakieś 40 cali, ale z ministrantami można sę dogadać, żeby podstawili pulpity od kazań, to wtedy jest prawie pełnowymiarowy stół.
Przy akompaniamencie organów i chórków starych moherów nawet fajnie się gra na jakieś 1500 pts- na więcej punktów nie da rady się grać, ale czasem się trafi pasterka czy dluższe rzeczy to nawet na 2500 można pocisnąć.
No i jako, że kapłani zbierają imperium (są klimatyczni- sami priesci na altarze i koniach + flagellanci i 2 czolgi w imię Pana
) to mi pozwalają grać tylko bestiami albo demonami ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Przy akompaniamencie organów i chórków starych moherów nawet fajnie się gra na jakieś 1500 pts- na więcej punktów nie da rady się grać, ale czasem się trafi pasterka czy dluższe rzeczy to nawet na 2500 można pocisnąć.
No i jako, że kapłani zbierają imperium (są klimatyczni- sami priesci na altarze i koniach + flagellanci i 2 czolgi w imię Pana
- Infernal Puppet
- Masakrator
Owszem, pamietam że coś takiego krążyło kiedyś po sieci. Tylko ze ja zapamiętałem to jako dosć sensowną krytykę. Ale moze to był inny artykół
.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Krążyła taka plotka, że Grzybiarz w momencie kiedy wyszły demony sprzedał swojego majbaszka, nakupował figsów i oddał do malowania AlexiZ czy tam Razzie... - wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że w pierwszej bitwie dostał masakre od goblinów prymasa... (który oczywiście grał kartonikami ) Od tamtej pory gra w lotra, a warhamca nienawidzi na równi z PO i Unią...
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
- gerald_tarrant
- Masakrator
strasznie wkrętowy temat
ale to na bank grzech, skoro kiedyś nawet Kaczor Donald został w jakiejś dewocyjnej audycji nazwany zwolennikiem prawa pięści i przeciwnikiem kościoła
jeśli ktoś w ogóle potrafi myśleć w taki sposób to napewno za granie w kościele w "satanistyczne gry" kazałby rzeczonego gracza ukrzyżować...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
ale to na bank grzech, skoro kiedyś nawet Kaczor Donald został w jakiejś dewocyjnej audycji nazwany zwolennikiem prawa pięści i przeciwnikiem kościoła
jeśli ktoś w ogóle potrafi myśleć w taki sposób to napewno za granie w kościele w "satanistyczne gry" kazałby rzeczonego gracza ukrzyżować...
Mohery kradną kostki ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)