Demony 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Janiszek
Masakrator

Demony 2250

Post autor: Janiszek »

Witam, stworzyłem rozpiskę, i zamierzam ją przetestowac, oczywiście nie jest super inna od standardu, ale wydaje mi się, ze troche nietypowa. A co WY myslicie?Jest moc? :mrgreen:
Keeper of Secrets @ 615
General: 3 Magic level
Enrapturing Gaze [25]
Siren Song [25]
Torment Blade [5]
Herald of Slaanesh @ 265
BSB:Chariot of Slaanesh
Great Icon of Despair [75]

Herald of Tzeentch @ 160
Master of Sorcerer[25]
Winged Horror[20]

5 Chaos Furies @ 60
6 Chaos Furies @ 72
6 Chaos Furies @ 72

10 Pink Horrors @ 120

10 Pink Horrors @ 120

10 Daemonettes of Slaanesh @ 120

6 Flesh Hounds of Khorne @ 210

6 Flesh Hounds of Khorne @ 210

6 Flamers of Tzeentch @ 225
Pyrocaster

Total : 2249
Power Pool: 9
Dispel Pool: 7
Ostatnio zmieniony 28 sty 2010, o 22:06 przez Janiszek, łącznie zmieniany 2 razy.

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

- jedna furia
+ muzyk na demonicach
Enrapturing Gaze nie jest jakimś wspaniałym giftem może się nie sprawdzić ale dobrze że masz baner na ld bo dzięki temu gift zyskuje.
Reszta wiadomo.

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

No i niby że co? Jedynie ten turbo drogi herald Sl jest czymś innym...

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Chętnie wystawiłbym klocek 15 Plagusów z BSB w środku, ale to jest tak, ze wrzucam na forum rozpiski którymi gram/zamierzam grac, a nar azie nie zanosi się, żebym był w stanie kupic to czego bym chciał uzywac. Wiec rozpy takie są jakie są, chodziło mi bardziej o to czy dobrze złożyłem KoS i BSB.Bo reszta to wiadomo, standard.
@Arbaal nie wiem czy warto wywalac jedną furię, dla muzyka do oddział który ma byc mięsem armatnim ...
Ostatnio zmieniony 28 sty 2010, o 21:58 przez Janiszek, łącznie zmieniany 1 raz.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

jaką armią zamierzasz grać w tym miesiącu :?:
a tak żeby nie robić oftopu to ekh.. bardzo PG[demony na każdej rozpisce są PG]

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

[demony na każdej rozpisce są PG]
No prawie prawie :D ale mają bardzo wiele kombinacji które są skuteczne i mocne.
@Araabal
Dlaczego 50% ludzi przedrzeźnia mój nick :roll:
@Araabal nie wiem czy warto wywalac jedną furię, dla muzyka do oddział który ma byc mięsem armatnim ...
Moim zdaniem nie ma to znaczenia czy masz 3x5 furii czy 3x6 furii a różnica miedzy 18 furii w armia a 17 to już jest na prawdę mała. Chodzi o to że te demonetki mogą być czymś więcej niż mięsem armatnim. Nie mam tutaj na myśli że zjedzą każdego potwora ale o tym że cos wspomogą i się zwrócą.

ODPOWIEDZ