Osób, które szukają tu skavenów, uświadczą ich ewentualnie tylko w charakterze elementu dekoracyjnego podstawek, ale to też nieprędko.
Mam trochę tego plastiku i będę go jakoś sukcesywnie paćkał.
Na pierwszy ogień poszedł skinek. Widać na nim (bardziej)mniej- więcej, jaki mam plan kolorystyczny.
Podstawka w założeniu ma imitować powulkaniczny krajobraz, ale dość tragicznie jej to idzie. Myślę o jakimś korku w celu imitacji bazaltowych płyt, czy coś. Jak ktoś ma pomysł, albo link do tutoriala, to będę dźwięczny.
A oto pierwszy figurek do lizardmenów i WFB w moim wykonaniu:
Troszkę niepocieszony niefunkcjonowaniem tagów html jestem, ale cóż...
Tak patrzę na te zdjęcia i myślę, że coś jeszcze z bronią będę musiał zrobić. Może jakiś wash. Ale to się zobaczy.
Za moment się za saurusa zabieram.
Wszelkie komcie mile widziane
Ja-Szczur, czyli jaszczurzy potomkowie czerwonego smoka.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Prawda, chociaż widzę że na skórze skinka jest już rozjaśnienie, ale przydałaby się jeszcze jedna warstwa.Rasti pisze:Wash na złoto, rozjaśnij tą czerwień i będzie na prawdę super
O niebo lepsze od moich skinków no nie Rasti?
PS. Jak robisz zdjęcia czerwonym figsom to nie rób ich na czerwonym tle .
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
oprócz wspomnianego wyżej washa na złoto porponuje rozjaśnić jeszcze pazurki i zęby.
I koniecznie zmień tło zdjęć, figurka nie będzie się tak zlewać.
Ale ogólnie praca jest niezła; kolory położone w miarę równo, starasz się też rozjaśniać poszczególne elementy. IMO spoko
I koniecznie zmień tło zdjęć, figurka nie będzie się tak zlewać.
Ale ogólnie praca jest niezła; kolory położone w miarę równo, starasz się też rozjaśniać poszczególne elementy. IMO spoko
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: