PMOTM XXV Ściamano Berciante
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM XXV Ściamano Berciante
Edit.
Konkursowe:
end edit.
Styczeń+luty, Lord+hero. Już nie wiem, obydwu czy jednego z tych?
W każdym razie zmotywować się chciałem. Miałem przynajmniej jednego dziś skończyć, ale dzięki przedłużeniu konkursu do dwóch miesięcy może uda się w końcu w tej zabawie wystartować:
podkład na razie
Konkursowe:
end edit.
Styczeń+luty, Lord+hero. Już nie wiem, obydwu czy jednego z tych?
W każdym razie zmotywować się chciałem. Miałem przynajmniej jednego dziś skończyć, ale dzięki przedłużeniu konkursu do dwóch miesięcy może uda się w końcu w tej zabawie wystartować:
podkład na razie
Ostatnio zmieniony 27 lut 2010, o 22:47 przez Pieta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
foty ok, ale zrodlo swiatla za mocne (lampeczki troche dalej), no albo ev w dol.Toczek pisze:Masz nie doswietlone foty i dlatego tak slabo widac na nich co kolwiek. Moz uzyj bialego lub blekitnego tla do robiania tych fotek. Dla mnie to ciezko okreslic czy to jest brazowe czy szare czy w ogole mazniete czym kolwiek.
bo jezeli tlo na 1 focie jest czarne trudno mowic o niedoswietlonym zdjeciu
krowka ze srodka jest fajna
Ja bym jednak wybrał kózkę nr 2 , fajnie podtrzymuje sobie mięsień piwny(czy jaki tam kozy mają) na stylisku topora ;] .
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
dawaj środkową
oj takszczurek pisze:dawaj środkową
Było maźnięte zwykłym chaos black citadel, a skąd te brązy to nie wiem. Balans bieli był na auto, to sobie aparat coś dziwnego chyba wybrał. No i lampki były zdecydowanie za blisko, dlatego tak się świeciło jakby było srebrne. Teraz troszkę oddaliłem, choć przydałoby się pewnie to światło jeszcze rozproszyć.
No i nie kumam skąd tyle wpisów, zanim cokolwiek pomalowałem. Nikt nie wie jak bardzo to sknocę
Co do modelu, mnie też najbardziej podoba się środkowy champion dlatego zamierzałem zrobić go na końcu. Po pierwszych postach dałem się za to namówić na Sciamano Berciante:
tło brązowe tym razem.
No i nie kumam skąd tyle wpisów, zanim cokolwiek pomalowałem. Nikt nie wie jak bardzo to sknocę
Co do modelu, mnie też najbardziej podoba się środkowy champion dlatego zamierzałem zrobić go na końcu. Po pierwszych postach dałem się za to namówić na Sciamano Berciante:
tło brązowe tym razem.