Jak skonwertowac jeźdzców?

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Vash
Plankton

Jak skonwertowac jeźdzców?

Post autor: Vash »

Jak w temacie - chciałbym zkonwertowac zwykłą konnicę Wood Elfów na Wild Rider'sów - w jaki sposób mogę to zrobic by efekt był dośc dobry?[/url]

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Dałbym korpusy od marauderów,
ręce z włóczniami, a drugie z mieczykiem.
Do tego płaszcze i ew. głowy w hełmach lub bez niczego, a nie jakieś sadmo-maso maski ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Chyba korpusy od maruderów są zbyt napakowane jak na elfiątka ;)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

możliwe ;)
to może ungory ? powycinać niepotrzebne owłosienie i powinny być OK

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Cieżko im to owłosienie jakoś sensownie powycinać. Próbowałem na goblinie (też inna sprawa że robiłem tego goblina w kilka minut, do ząłogi bolca :P )tors od ungora ściąć z tyłu żeby choć trochę wyglądał jak mięśnie i nie bardzo to wygląda :P. No i jeszcze trzeba ten tors od nóżek odrąbac. Niby da się zrobić, ale trzeba będzie greenstuffować (żeby dobrze wyglądało), albo od biedy z tylu pyknąć jakiś płaszcz. Ciężka sprawa :)

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

No skoro tworzyć takie cuda, to po co im owłosienie piłować, a jeżeli już, to nawet nie do końca? Wszystko od Ungora wziąść (znaczy łapki i tułów), dać jakąś elficką głowę, jakby nie pasowało to na szyi jakąś "obrożę" z green stuffu dorobić i długie włosy opadające na plecy i zakryć nimi włosie... gorzej z owłosieniem na łapkach... Hmmm, tutaj już w sumie można by je wziąść od Maruderów i niczego nie piłować... A do rąk włócznie, miecze, reszta broni raczej odpada... :wink:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

no właśnie płaszczyki to dobry pomysł byliby idealne wildy :P

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

Dobrym pomysłem jest wszystko co zakrywa sierść na plecach takich panów... :twisted: Zwłaszcza, jeżeli ktoś jest leniwy i nie chce mu się tego piłować. A poza tym, przypomniałem sobie, jak ja robiłem swoich - z każdego konika zrobiłem coś a'la jelenia (rogi z gałęzi zostających po driadach), główki z dorobionymi z gsu włosami długimi, w łapach włócznie, druga ręka wplątana w grzywę konia trzymająca jej, tułów ten sam, tylko na płaszczyk elfika było jeszcze futro. :wink:

ODPOWIEDZ