Woch 3999 pkt.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Warzywko
"Nie jestem powergamerem"

Woch 3999 pkt.

Post autor: Warzywko »

1. Warriors of Chaos x 16: Mark of Khorne, Standard (Rapturous Standard), shield, GW - 350 pkt.

2. Warriors of Chaos x 16: Mark of Nurgle, Standard, champion (War Banner), shield, GW - 367 pkt.

3. Warriors of Chaos x 15: Mark of Khorne, Standard, shield - 282 pkt.

4. Warriors of Chaos x 15: Mark of Nurgle, Standard, shield - 282 pkt.

5.Chosenx20:Mark of Tzeenth, Standard(Blasted Standard), champion(Collar Of Khorne), Shield,GW -545 pkt.

6. Knights x 10: Mark of Nurgle, Standard (Banner of Rage) - 485 pkt.

7. Knights x 5: Mark Of slaanesh - 210 pkt.

8. 5 x Warhound - 30 pkt.

9. 5 x warhound - 30 pkt.

10. 5 x Maruder horseman: mark of slaanesh, flail - 85 pkt.

11. Warshrine of Tzeenth - 150 pkt.

12. Vilitch the cruseling - 395 pkt. (gen.)

13. Festus the leechlord - 185 pkt.

14. Exalted hero: Mark of slaanesh, Steed of slannesh, shield, BSB, Black Tongue - 220 pkt.

15. Chaos Sorcerer (2 lvl.): Mark Of slaanesh, Chaos steed, Ench. Shield, Infernal Puppet, bloodcurdling roar - 211 pkt.

16. Chaos Sorcerer (2 lvl.): Lore of Fire, 2x dispel Scroll

Specjalne zasady: Max 1 lord
Statystyka to dziwka.

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

rozpa chyba nie bardzo ma myśl przewodnią, bo widzę tu wszystko, co tylko może być, ale z moich doświadczeń wynika, że ciężko kontrolować rozpy powyżej 3000, bo zwykle wkłada się wszystko co się ma. jeśli tak jest w Twoim przypadku, to po prostu nią graj, tak jak złożyłeś i jest fajnie

ale jeśli zamierzasz coś więcej z niej wyciągnąć, to imo zdecyduj się na piechotę/kawalerię
masz więcej piechoty, więc chyba łatwiej będzie pójść w tą stronę:
z chosenów wywal blasting banner [i tak w pewnym momencie będą mieli warda z warshrine] i wstaw inny, np. rage
[ja zawsze z nim grałem na chosenach, ale musisz pilnować, żeby cię nie wymanewrowali]
zwiększ liczę warshrinów i pomyśl też nad wymienieniem jednostek kawaleryjskich na np. kolejny klocek chosenów
co do characterów, to kwestia gstu, więc się nie wypowiadam

ODPOWIEDZ