Pytałem już w dziale DE, ale uznałem, że może tutaj otrzymam bardziej satysfakcjonujące odpowiedzi...
W takim razie, zamierzam skonwertować mengili bo cena oryginalnych modeli mnie odstrasza szczególnie, że musiałbym kupić dwa boxy ( chcę grać na 15 ). Macie jakieś pomysły na modele zastępcze lub modele, które można skonwertować na mengili ( jak? )???
Mengile
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
moje mengile/shadzi których ostatnio porobiłem z resztek to:
nogi- wojownicy
tors - wood elfowy z glade guardów
płaszcz - wood elfowy z glade guard z wyciętą włócznią i kołczanem obciąłem strzały a w to miejsce dokleiłem rękojeść miecza że widać jak miecz jest w pochwie na plecach.
ręce - dark elfickie kusze i repeating handbow, w drugiej ręce miecz
głowy - wood elf glad guard bo mi zabrakło korsarskich główek.
nogi- wojownicy
płaszcz - wood elfowy z glade guard z wyciętą włócznią i kołczanem obciąłem strzały a w to miejsce dokleiłem rękojeść miecza że widać jak miecz jest w pochwie na plecach.
spójrz na nowych corsarzy - myślę że są to figsy które po przeróbkach będą najlepiej "grać" mengili
- Jacek_Azael
- Masakrator
Walniesz fotografię? Jestem ciekaw jak wyszły.Murmandamus pisze:moje mengile/shadzi których ostatnio porobiłem z resztek to:
nogi- wojownicy
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
- Jacek_Azael
- Masakrator
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mam bardzo podobnych szejdów (moi nogi mają od GG). IMO przydałyby się takim figurką płaszcze ulepione z GSu na wzór tych oryginalnych, bo tacy jakoś zbyt mało Mengilowaci
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..