Praca na Play Mini Of The Month XLI krasiowy Thane
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Praca na Play Mini Of The Month XLI krasiowy Thane
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, o 19:40 przez pingu, łącznie zmieniany 2 razy.
Brak cieniowania, ale przynajmniej dośc starannie
pewnie że zrobię;) to nie koniec, dopiero pomalowane, miałem mało farb i dlatego tak skromnie ale najważniejsze dla mnie było żeby było dokładnie, w sumie na turniej idą figurki to ie muszą być tak bardzo odpicowane;)
Ostatnio zmieniony 6 lut 2010, o 23:16 przez pingu, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobają mi się, jak na pierwsze malowania, a sam zresztą nie wymiatam
(Sorry za głupie pytanie, ale również mam do pomalowania krasnoludów z BFSP w podobnych odcieniach, i nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać)
Jaki proponujesz kolor tego washu? Czarny na wszystko czy na kubraki zielony?Rasti pisze:Wash na metaliki i zieleń i będzie ok
(Sorry za głupie pytanie, ale również mam do pomalowania krasnoludów z BFSP w podobnych odcieniach, i nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać)
Jak na pierwsze figurki to bardzo ładnie i starannie, jedynie jak już kilka osób zauważyło cieniowania brak, ale to możesz szybko zmienić nakładając:
- brązowy wash ( devlan mud ) na złote elementy i brązowe brody/elementy skórzane
- czarny wash ( badab black ) na srebrne elementy i białe/szare brody
- zielony wash ( nie pamiętam nazwy ) na wszystkie elementy zielone
Powinno wyglądać o wiele lepiej.
Nie zniechęcaj się i do malowania!
- brązowy wash ( devlan mud ) na złote elementy i brązowe brody/elementy skórzane
- czarny wash ( badab black ) na srebrne elementy i białe/szare brody
- zielony wash ( nie pamiętam nazwy ) na wszystkie elementy zielone
Powinno wyglądać o wiele lepiej.
Nie zniechęcaj się i do malowania!
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Nie wrzucaj na imageshack, jeden z gorszych hostingów
Najlepszy jest tinypic.com i jak klikasz na miniaturke to nie przekierowuje cie na strone z reklamami + obrazek, a po prostu do zdjecia
Mi w ogóle tego zdjęcia na powiększeniu nie pokazuje
EDIT: już widziałem, lepiej, dużo lepiej, tylko szkoda, że bejca
Najlepszy jest tinypic.com i jak klikasz na miniaturke to nie przekierowuje cie na strone z reklamami + obrazek, a po prostu do zdjecia
Mi w ogóle tego zdjęcia na powiększeniu nie pokazuje
EDIT: już widziałem, lepiej, dużo lepiej, tylko szkoda, że bejca
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: