Modele krasnali z BTD
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Modele krasnali z BTD
Kupował ktoś z was krasnoludzkie balisty z btd? albo widział na żywo?
Bo jednak 80 za sztukę od GW średnio zachęca, a tu niby 30.
Bo jednak 80 za sztukę od GW średnio zachęca, a tu niby 30.
Widzę z twoich innych wypowiedzi że nie jesteś zbyt miły żeby nie powiedzieć wredny, a teraz jak się pytasz o coś to milutki jesteś nie do poznaniaQ
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innymDzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
eee, po pierwsze jakiś żal masz do mnie?nolft pisze:Widzę z twoich innych wypowiedzi że nie jesteś zbyt miły żeby nie powiedzieć wredny, a teraz jak się pytasz o coś to milutki jesteś nie do poznaniaQ
po drugie, a co miałem napisać, żeby "nie było tak milutko", "fajne, czy nie ku*wa te figsy"?
po trzecie co to za offtop
Przecież mają polską stronkę
Po czwarte to wyluzujcie obaj, bo polecą nożyczki.ANtY pisze:eee, po pierwsze jakiś żal masz do mnie?nolft pisze:Widzę z twoich innych wypowiedzi że nie jesteś zbyt miły żeby nie powiedzieć wredny, a teraz jak się pytasz o coś to milutki jesteś nie do poznaniaQ
po drugie, a co miałem napisać, żeby "nie było tak milutko", "fajne, czy nie ku*wa te figsy"?
po trzecie co to za offtop
Po piąte sam robisz offtop
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innymDzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
- Aron_Banalny
- Masakrator
nolf, skąd ty się urwałeś człowieku? powiedz szczerze, jesteś trollem?
BTD mają styl troche jak 5ed. warhammerki, wykonanie trochę gorsze. bardzo udane porównanie jest na bugmans brewery, ale ja, nie wiem dlaczego, nie mogę założyć nowego konta, a stare piorun strzelił. jak tylko to przeskoczę to zapodam link
BTD mają styl troche jak 5ed. warhammerki, wykonanie trochę gorsze. bardzo udane porównanie jest na bugmans brewery, ale ja, nie wiem dlaczego, nie mogę założyć nowego konta, a stare piorun strzelił. jak tylko to przeskoczę to zapodam link
Jezu załatwiajcie te sprawy gdzie indziej, za każdym razem jak zobaczę ten temat w nowych postach to myślę " o w końcu się dowiem" no i dupa, bo cały czas jakiś spam
edit: ziemko już dał mu tygodniowego bana, więc w sumie już ma 2 osty
edit: ziemko już dał mu tygodniowego bana, więc w sumie już ma 2 osty