Jotun z haselfree.WIP.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Jotun z haselfree.WIP.
Jeszcze tylko podstaweczka i bedzie finito.
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
u mnie podobnie skora jakas bez wyrazu taka nijaka ale metaliki swietne :d
ogolnie fajny figs
ogolnie fajny figs
Przemo nie maluj już nic z tego systemu...
Patrząc na te figsy nie umiem docenić Twojego malowania. One są PASKUDNE... I przez to wydaje mi się że malowanie też może być lepsze...
Ja wiem jak malujesz i wiem, że mam złe odczucia dlatego prośba - bierz się za WFB Proszę...
BTW: akuratnie nic sposób przejść obok metalików - super jak zawsze.
Żonie się malowanie podoba
Patrząc na te figsy nie umiem docenić Twojego malowania. One są PASKUDNE... I przez to wydaje mi się że malowanie też może być lepsze...
Ja wiem jak malujesz i wiem, że mam złe odczucia dlatego prośba - bierz się za WFB Proszę...
BTW: akuratnie nic sposób przejść obok metalików - super jak zawsze.
Żonie się malowanie podoba
mi sie nie podobaja te rany
skura nawet nawet lubie takie trupie kolory
skura nawet nawet lubie takie trupie kolory
Mi się też nie podoba ta figurka (ble )
Ale pomalowana ładnie, szczególnie mi się podoba metal (lewa 'ręka') i spodnie
Ale pomalowana ładnie, szczególnie mi się podoba metal (lewa 'ręka') i spodnie
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Mega foty dla wujka Hasha(oczywiscie podstawka inspirowanaTwoim tworem) Uzywajcie sobie do woli:)
btw.ta figse kupilem baardzo dawno w nieistniejacym sklepie mythos.Jesliktos chce kupic smialo pisac PM do Any z http://www.chestofcolors.com/cofc-postnuke/
pozdrawiam Przemol!
btw.ta figse kupilem baardzo dawno w nieistniejacym sklepie mythos.Jesliktos chce kupic smialo pisac PM do Any z http://www.chestofcolors.com/cofc-postnuke/
pozdrawiam Przemol!
METALIKI SA PO PROSTU KOSMICZNIE ZAJE..... Reszta bez reweli...
P.S. Ten model jest fatalny !!!!!!!!
P.S. Ten model jest fatalny !!!!!!!!
Jezeli moger spytac jakich kolorow uzyles do pomalowania metalikow- chodzi mi o efekt rdzy. Bylbym wdzieczny za odpowiedz i mam nadzieje ze to nie tajemnica
Model fajny chociaz skora mi sie nie podoba zabardzo. Jak dla mnie nie ten kolor chociaz nie wiem dokladnie co to za figsa i jak dokladnie powinna wygl;adac- po prostu zbyt trupia.
Model fajny chociaz skora mi sie nie podoba zabardzo. Jak dla mnie nie ten kolor chociaz nie wiem dokladnie co to za figsa i jak dokladnie powinna wygl;adac- po prostu zbyt trupia.
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Pewnie ze to tajemnicaMisiek pisze:Jezeli moger spytac jakich kolorow uzyles do pomalowania metalikow- chodzi mi o efekt rdzy. Bylbym wdzieczny za odpowiedz i mam nadzieje ze to nie tajemnica
.
Przepis na ten metalik znalazlem na coolmini w artykule troll nurglowy krok po kroku.
Juz pisze jak to dziala:
-baza boltgun metal
-glaze snakebite
-glaze bestial
-glaze bestial/blood red/sunburst yellow nastepnie do tej mieszanki dodajemy troche chaos black, dalej dodajemy wiecej blooda i blacka z przewaga blooda
-jak uznam ze juz starczy blod i blacka krawedzie jedziemy mithril silver(na mokro) ,ja jeszcze robie delikatny drybrush mithrilem po calosci
-patynka glaze iceblue z green inkiem(albo jakis inny zielonkawo niebieski kolorek:) )patyne ladujemy w zaglebienia , pozniej na plaskie elementy i tu trezba kontrolowac zasychanie zeby nam sie plama nie zrobila
ja jak widze ze gdzies mi zasycha nie po mojej mysli biore pedzelek i wcieram(wiem ze brzmi dziwnie ale wlasnie tak robie) patynke w powierzchnie metaliczna
oczywiscie te wszytskie powyzsze washe trzeba kontrolowac zeby nam zasychaly tam gdzie chcemy:)
pozdrawiam Przemas
btw.linka http://www.coolminiornot.com/article/aid/246/page/2
powiem szczerze ze z daleka lepszy ]:->