Exalted Hero of Khorne on Chariot of Khorne: BSB, shield, flail - 289 pkt.
Chaos Sorcerer of Slaanesh on Chariot Of slaanesh: Gen, 2xdipsp scroll - 250 pkt.
Chariot of Khorne - 150 pkt.
5 x Maruder Horseman of Slaanesh: flail - 85 pkt.
5 x Maruder Horseman of Slaanesh: flail - 85 pkt.
5 x Warhound - 30 pkt.
5 x Warhound - 30 pkt.
5 x Warhound - 30 pkt.
Woch 1250 pkt.
Woch 1250 pkt.
Statystyka to dziwka.
-
- Masakrator
Zrób coś z tym Frenzy na czariotach bo skończysz w lesie i nie będzie czego zbierać.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie ma knechtów nie ma gry WoChem... Aczkolwiek rozpa niezła jak dla mnie. Asski by sie cieszyły
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Na turnieju zagrałem z wochem bez najtów, na 4 rydwanach... Helka w engine trafiła i zniszczyła, brama zabrała do nieba slaana z gwardią i dostałem 2-18...Dark Knight pisze:Nie ma knechtów nie ma gry WoChem... Aczkolwiek rozpa niezła jak dla mnie. Asski by sie cieszyły
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
I będzie sie to działo regularnie? Coś wątpie... Ale jak już mówiłem jak widze rydwany grając DE to sie cieszeGrolshek pisze:Na turnieju zagrałem z wochem bez najtów, na 4 rydwanach... Helka w engine trafiła i zniszczyła, brama zabrała do nieba slaana z gwardią i dostałem 2-18...Dark Knight pisze:Nie ma knechtów nie ma gry WoChem... Aczkolwiek rozpa niezła jak dla mnie. Asski by sie cieszyły
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash