PG WOCH HAHAHAHA
PG WOCH HAHAHAHA
Unnamed1999 Pts - Warriors of Chaos Army
1 Exalted Hero of Khorne @ 130 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Chaos Armour; Shield
20 Chaos Marauders of Khorne @ 130 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Great Weapon
49 Chosen of Khorne @ 1085 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Option Qualifier; Halberd; Chaos Armour; Shield;
Standard; Musician
1 Champion @ [25] Pts
Chaos Armour
Favour of the Gods [5]
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 2
Models in Army: 152
Total Army Cost: 1995
49 Chosen of Khorne @ 1085 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Option Qualifier; Halberd; Chaos Armour; Shield;
Standard; Musician
1 Champion @ [25] Pts
Chaos Armour
Favour of the Gods [5]
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 2
Models in Army: 152
Total Army Cost: 1995
WTF?
50 czołzenów???
50 czołzenów???
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A jak szybko spłynie od magii...Piotras pisze:to jest klimat!
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
A z klimatu to dużo też nie ma... choseni - wybrańcy bogów, jedyni, niepowtarzalni, pojedynczy. Najwyższy status jaki może osiągnąć śmiertelnik w oczach mrocznych potęg...Mhroczny Rycerz pisze:A jak szybko spłynie od magii...Piotras pisze:to jest klimat!
zebrani wszyscy z Pustkowi Chaosu i puszczeni hordówą na wroga... Chyba Khorne postanowił się zabawić i popatrzeć jak jego wszyscy wybrańcy są wprowadzani w pole przez jednego kuraka, by zaraz potem dostać kanapkę od wszystkiego co wróg posiada.
Taki "KLOC" nie ma większej mocy przebicia niż 12 takich panów. To co posiada to +2 do CR i długość w eliminacje tegoż oddziału. A wodzić za nos i eliminować można jak się chce i ile się chce, więc to jest jakieś 800-900 punktów w błotooo...
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Tak dokładnie to to będzie 1185 (uwzględniając zdobyty sztandar). A +2 do CR nie dostaną za szereg bo nie ma bata, żeby nie zrobić im szarży od boku
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Niesłuchaj tego marudzenia rozpiska jest total mega klimat !! dla mnie bomba ... ta rozpiska nie ma sie sprawdzać w boju to ma być wesołe i pocieszne i takie jest .... a ci exaltedzi biegają solo ?
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bo czymże są śmiertelnicy jeśli nie zabawką w rękach mrocznych bogów. Przecierz nieważne czyja krew się leje. Ważne by się lała. Khorn i tak będzie zadowolony czy ta armia zgniecie zmiażdży i przeżuje kości swoich wrogów czy też polegnie pod ciosami wroga. Im większa rzeź tym lepiej w oczach boga krwi.
Chciales byc fajny i zwrocic na siebie uwage ta rozpa i nie wyszlo?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ale fluffowe pierdzenie. Więcej chosenów niż warriorów to klimat jest?Murmandamus pisze:Bo czymże są śmiertelnicy jeśli nie zabawką w rękach mrocznych bogów. Przecierz nieważne czyja krew się leje. Ważne by się lała. Khorn i tak będzie zadowolony czy ta armia zgniecie zmiażdży i przeżuje kości swoich wrogów czy też polegnie pod ciosami wroga. Im większa rzeź tym lepiej w oczach boga krwi.
Słabiutkie.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
hehe gejownia jak miło by z tym miała... a demony jak łatwo...
ogółem żal
ogółem żal
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
ja bym ten oddział nieco rozbił pozamieniał maruderów na wojowników i dał oddział najtów
wszystko khorna rzecz jasna
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Czyli podsumowując zmienił całą rozpę To nie ma racji bytu i tyle.Zwolin pisze:ja bym ten oddział nieco rozbił pozamieniał maruderów na wojowników i dał oddział najtów
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
To samo pomyślałem, jak zobaczyłem ten tematZiemko pisze:Chciales byc fajny i zwrocic na siebie uwage ta rozpa i nie wyszlo?
"Słuchajcie chłopaki, wymyśliłem rozpe (uwaga, jestem śmeiszny):
Bekalted hero of korn flakes
1000 maruders of zwała
shields"