DE 1999/wrocławski turniej/
DE 1999/wrocławski turniej/
1 Death Hag @ 235 Pts
General; Poison Attacks; Cauldron of Blood; Frenzy; 2ndWeapon
Rune of Khaine [25]
Cry of War [10]
1 Master @ 177 Pts
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Battle Standard
Sword of Might [15]
Pendant of Khaeleth [35]
1 Sorceress @ 150 Pts
Magic Level 1
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
10 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 110 Pts
Rptr Crossbow; Light Armour; Shield
5 Dark Riders @ 110 Pts
Spear; Rptr Crossbow; Light Armour
5 Dark Riders @ 110 Pts
5 Harpies @ 55 Pts
15 Black Guard @ 290 Pts
Halberd; Heavy Armour; Standard; Musician
Standard of Hag Graef [35]
Crimson Death [25]
15 Black Guard @ 451 Pts
Banner of Murder [25
Ring of Hotek [25]
Dark Elf Assassin @ [171] Pts
2ndWeapon
Touch of Death [30]
Rune of Khaine [25]
Black Lotus [20]
8 Shades @ 136 Pts
2ndWeapon; Rptr Crossbow
1 War Hydra @ 175 Pts
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 72
Total Army Cost: 1999
coraz bardziej jestem przekonany do takiego BSB, dwie gwardie też brzmią nieźle. antymagia wydaje się być odpowiednia, tylko zastanawiam się czy nie strzelam zbyt mizernie...hmmm jakieś sugestie?
General; Poison Attacks; Cauldron of Blood; Frenzy; 2ndWeapon
Rune of Khaine [25]
Cry of War [10]
1 Master @ 177 Pts
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Battle Standard
Sword of Might [15]
Pendant of Khaeleth [35]
1 Sorceress @ 150 Pts
Magic Level 1
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
10 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 110 Pts
Rptr Crossbow; Light Armour; Shield
5 Dark Riders @ 110 Pts
5 Dark Riders @ 110 Pts
5 Harpies @ 55 Pts
15 Black Guard @ 290 Pts
Standard of Hag Graef [35]
Crimson Death [25]
15 Black Guard @ 451 Pts
Banner of Murder [25
Ring of Hotek [25]
Dark Elf Assassin @ [171] Pts
2ndWeapon
Touch of Death [30]
Rune of Khaine [25]
Black Lotus [20]
8 Shades @ 136 Pts
2ndWeapon; Rptr Crossbow
1 War Hydra @ 175 Pts
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 72
Total Army Cost: 1999
coraz bardziej jestem przekonany do takiego BSB, dwie gwardie też brzmią nieźle. antymagia wydaje się być odpowiednia, tylko zastanawiam się czy nie strzelam zbyt mizernie...hmmm jakieś sugestie?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jeszcze jedne Harpie bym dodał. Moim zdaniem masz za słabą kontre na defensy.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Super rozp naprawdę daje rade, widze, ze będzie z kim powalczyc moimi dogsami. Nic nie zmieniaj, tak jest dobrze.
Do zoba na turnieju
U nas nie ma sensu robic rozpy pod defensy, bo licza się tylko nie które armie. Czyli demony-Malal, Lizaki-Koszo, Morrok-Skaveny . Reszta to plewki
Do zoba na turnieju
U nas nie ma sensu robic rozpy pod defensy, bo licza się tylko nie które armie. Czyli demony-Malal, Lizaki-Koszo, Morrok-Skaveny . Reszta to plewki
Dodaj te jeszcze jedne harpie, To powinieneś dojść do przeciwnika. Jednak będziesz musiał poświęcić tych DR i Harpie na to I w sumie zatsnaowił bym się nad dodaniem kolejnych DR zamiast kuszników, mniej strzelasz ale więcej możliwości taktycznych
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
2x harpie to minimum , za jednych gwardzistow wrzucilbym drugich shadsow , najlepiej z GW lub przypakowanych rycerzy
.. i wazeliny. zapomniałeś pozdrowić .Janiszek pisze:U nas nie ma sensu robic rozpy pod defensy, bo licza się tylko nie które armie. Czyli demony-Malal, Lizaki-Koszo, Morrok-Skaveny . Reszta to plewki
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
ta bym mógł dobrze wjechaćloko pisze:.. i wazeliny. zapomniałeś pozdrowić .Janiszek pisze:U nas nie ma sensu robic rozpy pod defensy, bo licza się tylko nie które armie. Czyli demony-Malal, Lizaki-Koszo, Morrok-Skaveny . Reszta to plewki
rospa fajniutka... tylko krasie raczej Cię zmiotą... klop klop klop
ja tam zakładam, że mając dwie klopy, strzelaja one raz na bitwe, w pierwszej turze (harpie; bsb, troszkę strzelania)
a celi jak by nie było 3 (2x gwardia i Hydrant)
nie mwiąc juz o tym, ze jedyną szansą pokrzywdzenia kotła to strzał z katapy (ew. organek)
pozdrawiam
D.
a celi jak by nie było 3 (2x gwardia i Hydrant)
nie mwiąc juz o tym, ze jedyną szansą pokrzywdzenia kotła to strzał z katapy (ew. organek)
pozdrawiam
D.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Gdybyś znał zasady i grał poważnie nie miałbyś takich problemów.kuman pisze:widzę to tak... 2 klopy po gwardii... 2 bloclce z FA po hydrze organy co będzie pierwsze
ps.: grałem z Janiszkiem... ahh.... dajcie spokuj... Wojtuś ratował mój spokuj
pozdrawiam
Co do rozpiski, tak jak mówiłem jest mega. A na klopy to masz strzelanie i harpie z fastami.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
ehh... nie chodzi tylko o twoje notoryczne czepianie... pomijam fakt że nie pamiętałeś o ustawce... zagraj kiedyś dla przyjemnościJaniszek pisze:Gdybyś znał zasady i grał poważnie nie miałbyś takich problemów.
oj tam oj tamJaniszek pisze:Co do rozpiski, tak jak mówiłem jest mega. A na klopy to masz strzelanie i harpie z fastami.
ja bym walił tą jedną gwardię i dał zamiast niej harpie, szejdów i chariot...
a Janiszek nawet jakby próbował grać fanowo to by się spinał już przy stracie meneatersów...
Jezus, już widzę jego jęki przy grze z malalem/koszem/morrokiem jak zacznie przegrywać
a Janiszek nawet jakby próbował grać fanowo to by się spinał już przy stracie meneatersów...
Jezus, już widzę jego jęki przy grze z malalem/koszem/morrokiem jak zacznie przegrywać
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!