Smok WE - Goblin da Vinci’s ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Smok WE - Goblin da Vinci’s ...
W tym tygodniu wrzuce foty mocno zaawansowanego wipa Poki co stare ...
Edit:
dla wszystkich niedowiarkow ... wyrobie sie
Edit:
dla wszystkich niedowiarkow ... wyrobie sie
Nom bezsensem jest też to że smoki od HE są plastikowe tak samo jak twój stegadon - i za kilka gramów plastiku trzeba placic po 150 zl
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
moze pogadajcie sobie w szkole czy gdzies skoro jestescie kolegami a nei spamujecie każdy temat?
co do samego modelu-czekam na postępy z niecierpliwością. podstawka bardzo fajna. zdradź w jakiej kolorystyce będzie utrzymany smok?
co do samego modelu-czekam na postępy z niecierpliwością. podstawka bardzo fajna. zdradź w jakiej kolorystyce będzie utrzymany smok?
podstawka piękna
a model... fajny ale to jednak nie to
a model... fajny ale to jednak nie to
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Nie to stara fotka (zmieniło się nieznacznie ) .Na początku zrobiłem standardową szarą skałkę (na "mokro" od bardzo ciemnego szarego do białego ). Na to poszły glazy/washe w zglebieniach więcej czerwieni ,fioletow itp. ,a na wystających elementach przejechałem żółtym ... to tak z grubszaPodstawka naprawde zacna... szacuneczek
rozumiem że to drewno jeszcze podmalowałeś tak?
mógł bys opisać jak?
Mnie tez sie nie podobal ,ale z czasem jak malowalem ... nawet spoko jesta model... fajny ale to jednak nie to
Szpachlowania ,szlifowania ... jest tego duuuuuzorównież czekam na postępy w malowaniu, szczególnie że za jakiś czas sam będę malował ten model
Smok jest zielony ... łapy przechodzą w czerwień , +/- 50/50 łuski są czerwone/zielone .Sporo kolorowych duszków .... takie leśne klimaty (jesienno-letnie) reszta już niedługozdradź w jakiej kolorystyce będzie utrzymany smok?