Bestie Chaosu
Moderator: Dibo
Bestie Chaosu
To już kiedyś pokazywałem na NG, ale co tam, jedyne zdjątka mojej armii jakie mam, przeszły lekki retusz to troszku więcej widać
Najsampierw khornowa wersja wargora/beastlorda, zrobiony oczywiście z Gorthora ściągniętego z rydwanu. Trzonek topora od innego rydwanowca.
Rączka siekierki wciąż nieskończona :/
A tu Gory z pierwszego pomalowanego herdu (futro jakoś paskudnie wyszło na tym zdjęciu, w rzeczywistości jest troszkę lepiej. Troszkę )
A tu Ungory, jeszcze słabsze zdjęcie:
No i zdjęcie grupowe! Powiedzcie: „Krreew!”
A tu minoski. Całe 2.
I spawn-samoróbka. Jeszcze nie skończony. Ale już jest na finiszu
Najsampierw khornowa wersja wargora/beastlorda, zrobiony oczywiście z Gorthora ściągniętego z rydwanu. Trzonek topora od innego rydwanowca.
Rączka siekierki wciąż nieskończona :/
A tu Gory z pierwszego pomalowanego herdu (futro jakoś paskudnie wyszło na tym zdjęciu, w rzeczywistości jest troszkę lepiej. Troszkę )
A tu Ungory, jeszcze słabsze zdjęcie:
No i zdjęcie grupowe! Powiedzcie: „Krreew!”
A tu minoski. Całe 2.
I spawn-samoróbka. Jeszcze nie skończony. Ale już jest na finiszu
Spawn nie dość że nie jest pomalowany, to jeszcze nieskonczonySpawn niepomalowany nie oszałamia. Jakby to walnąć na dioramkę to by wyglądało bosko, bo z daleka się świetnie prezentują.
Już prędzej zainspirowany Predatorem, ale tak ogólnie to na tym plastusiu są moje dowolne impresjeajny spawn, IMO wygląda lepiej od tego GW (który mi się po prostu nie podoba ) Czy aby pomysł na te kły na "buźcie" nie był zaczerpniety z któregoś tam filmu o łowcach wampirów?
Fajni, mnie się podobają. Spawn taki... śmieszny ? No ale co się dziwić, każdy lepiony taki jest . Minoski fajnie krew mają zrobioną na broniach.
- nightclower16
- Mudżahedin
Armia będzie wyglądała fajnie ... oby tak dalej
Akurat połączenie zbroi kolczej z płytami wziąłem z łbów chaos steedów - 2 wzory mają na szyjach kolczugi. Dlatego też i ten pomysł.Najpierw płyta, potem kółka.... nie.
Hem, akurat sfera logiczna jest taka średnio interesująca Bo ja się bym bardziej zastanawiał jak ten koń jest w stanie czołzena udźwignać, kolczuga obijająca się o nogi to najmniejszy problem. Zresztą może być podbita materiałem.ten koń będzie sobie obijał nogi o łańcuchy
Bardziej chodzi mi o stronę "estetyczną" tej mojej pracy, bo nie jestem do niej przekonany.
Uerph.