Vermin Lord @ 500 Pts
Plague Priest @ 174 Pts
General; Frenzy; Magic Level 2; Flail
Warpscroll [35]
Warlock Engineer @ 150 Pts
Magic Level 2
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Warlock Engineer @ 115 Pts
Magic Level 1
Doomrocket [30]
Warp-Energy Condenser [20]
3x 24 Skaven Slaves @ 54 Pts
Musician; Pawleader
2x 21 Skaven Slaves @ 48 Pts
Musician; Pawleader
2x 7 Plague Censer Bearers @ 112 Pts
6 Gutter Runners; Sling @ 78 Pts
5 Warplock Jezzail teams @ 100 Pts
Hell Pit Abomination @ 250 Pts
Warpstone Spikes
Doomwheel @ 150 Pts
Casting Pool: 11
Dispel Pool: 7 (2x Dispel Scroll)
Models in Army: 144
Total Army Cost: 1999
Nie ma dzwonka, bo nie wydaje mi sie zeby sie splacil, bedzie walczyl o punkty a tak naprawde ich pewnie nie odrobi no i kloci mi sie z koncepcja armii bo nie mam go gdzie wsadzic. Jedna abomka a nie dwie, bo ne chce byc chu.em.. Gutterzy do zajmowania lasu zeby mi sie tam shadzi nie wpakowali, ewentualnie do bicia maszyn jakichs jak sie pojawia. Reszta chyba w miare jasna jest z rozpiski. Prosze konstruktywny pojazd...
Pierwsze podejscie do 2k chomikami
Hmmm.. nie chce pisac posta pod postem, ale chyba temat odszedl w zapaomnienie. Czy ta rozpiska jest jakas super tragiczna, albo maks przegieta wg mety? Bo wisi juz w miarare dlugo i nikt slowa nie powiedzial... Tak tylko pytam, myslalem, ze mi pomozecie w wymaksowaniu tego co chce zrobic..
na priescie powinieneś mieć jakiegoś warda bo szybko schodzi
elektrycy obaj 2lvl,oni magują lepiej od priesta.
znajdź punkty na oddział stormverminów bądź innego ustrojstwa co by storm banner trzymało
nie masz w czym trzymać herosów slejwy to jednak marny pomysł
3oddziały ci w zupełności starczą
jezzaile w ilości 5 niewiele zrobią możesz lepiej spożytkować te punkty np. na storm banner
to chyba wszystko...
elektrycy obaj 2lvl,oni magują lepiej od priesta.
znajdź punkty na oddział stormverminów bądź innego ustrojstwa co by storm banner trzymało
nie masz w czym trzymać herosów slejwy to jednak marny pomysł
3oddziały ci w zupełności starczą
jezzaile w ilości 5 niewiele zrobią możesz lepiej spożytkować te punkty np. na storm banner
to chyba wszystko...