Pośród zielonej trawy [11.05.2013 Wardaners]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Pośród zielonej trawy [11.05.2013 Wardaners]
Biegacz(zostało kilka małych rzeczy do dokończenia):
Driady(listki trzeba jeszcze wyciągnąć):
Mankamenty pewnie jakieś są czekam na krytykę i wstępne rady:D
Driady(listki trzeba jeszcze wyciągnąć):
Mankamenty pewnie jakieś są czekam na krytykę i wstępne rady:D
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, o 22:24 przez Doman-, łącznie zmieniany 14 razy.
Biegacz bardzo fajny. Skąd taki model? Gdzie można nabyć? Może i nadałby się na assasyna
Driadki tak jak Ignis mówi, powyciągaj i możesz potraktować zagłębienia washem, aby większy kontrast na nich złapać, gdyż ich kolorek jest zbyt jednolity póki co.
Driadki tak jak Ignis mówi, powyciągaj i możesz potraktować zagłębienia washem, aby większy kontrast na nich złapać, gdyż ich kolorek jest zbyt jednolity póki co.
@ Ignis
Cykne mu fotę od tyłu, jak będę wrzucał kolejny UP nowych zdjęć
@ jamakot
Reaper robi sporo modeli z obszernymi oczodołami, więc poradziłem sobie jak umiałem
Teraz na warsztat idzie kolejna 8semka driad, nieco ciemniejsze od tych zaprezentowanych oraz mały mag.
Pozdrawiam
Cykne mu fotę od tyłu, jak będę wrzucał kolejny UP nowych zdjęć
@ jamakot
Reaper robi sporo modeli z obszernymi oczodołami, więc poradziłem sobie jak umiałem
Teraz na warsztat idzie kolejna 8semka driad, nieco ciemniejsze od tych zaprezentowanych oraz mały mag.
Pozdrawiam
- WitchHunter
- "Nie jestem powergamerem"
adekwatny temat co do zawartości
jak dla mnie standardowe malowanie jakie widzimy na polskich stołach
jak dla mnie standardowe malowanie jakie widzimy na polskich stołach
Biegacz cacy, ładne cieniowanie, nawet buźka przystojna. Oprócz oczu, które mają mocnego zeza Driadki sympatyczne, choć może za mało kontrastowe. Łuczników można by jeszcze podopieszczać. Kiepsko cieniowane ciuszki, ale rozumiem, że nad tym jeszcze popracujesz
Ta wysoka trawa na podstawkach do mnie nie przemawia, ale wygląda sto razy lepiej niż sam piasek i krótka trawka. Rozumiem też, że niesie ona ze sobą jakieś głębsze przesłanie (Twój nick i tytuł wątku)
KONIECZNIE POMALUJ BRZEGI PODSTAWEK!
Ta wysoka trawa na podstawkach do mnie nie przemawia, ale wygląda sto razy lepiej niż sam piasek i krótka trawka. Rozumiem też, że niesie ona ze sobą jakieś głębsze przesłanie (Twój nick i tytuł wątku)
KONIECZNIE POMALUJ BRZEGI PODSTAWEK!
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.