Ja wiem, że to by bardzo uderzało w te armie, ale nie przypominam sobie, żeby inne armie miały coś takiego. Z pewnością jednak coś by się znalazło, a stoły wyglądałyby przede wszystkim ładniej, no i bardziej realistycznie odzwierciedlały bitwy

Moderator: Barbarossa
a na dodatek, według fluffu, imperium nie ma armat ładowanych z tyłu. Jak widziałeś model steam tanka to się teraz możesz zastanawiać jak on jest ładowany. I odpowiedzi nie znajdziesz. To jest tylko mały przykład tego jak bardzo się kupy nie trzyma "storyline" warhammerowe. Więc na tym też żadnych zmian kompozycyjnych/organizacyjnych nie da się wprowadzić.nindza77 pisze:W takim Imperium z tego co się orientuję występuje tylko KILKA sztuk czołgów parowych
Źle się wyraziłem. Generalnie chodzi mi o to, by w jednej rozpisce nie mogłoby być na ten przykład Slaneesha i Nurgla, mógłby być tylko jeden z nichM.T. pisze:Obecnie żaden bóg nie nienawidzi innegonindza77 pisze:Co do demonów to inna sprawa. Powinni być najzwyczajniej zabronieni Ci bogowie, którzy wzajemnie się nienawidzą ot co.
Zgodnie z fluffem main cannon steam tanka jest tez działem wykorzystującym pare do wystrzelenia kuliJak widziałeś model steam tanka to się teraz możesz zastanawiać jak on jest ładowany.
Khorne i Slaanesh Nienawidzą się.Obecnie żaden bóg nie nienawidzi innego
Standardowa rozpiska demonów to:Khorne i Slaanesh Nienawidzą się.
Tzeench i Nurgle nienawidzą się.
Wychodziło by na to, ze Nurgle i Slannesh są niemal nieobecniStandardowa rozpiska demonów to:
Lord khorna lub tzeentcha
heros khorna
heros tzeentcha
2 unity tzeentcha (horrory)
1 unit khrona (bloodleterzy)
2/3 unity bez marki (furie)
2 unity khorna (psy)
1 unit tzeentcha (flamery)
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.