Lord Slaanesha - green
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lord Slaanesha - green
Lord Slaneesha szykowany przez kolegę z Kohorty - Bartasa.
Figurka ma odzwierciedlać wyposażenie - Deamon Sword. Stąd paszcza wyłażąca z miecza. Figurka to wciąż WIP, ten kikut wokół postumentu będzie kiedyś steedem Slaanesha.
Moje osobiste komentarze są dwa - paszcza powinna mieć jakieś rogi a wężowy ogon powinien być dłuższy o 1-2 cm i najlepiej nieco bardziej pozawijany.
A co Wy sądzicie?
Figurka ma odzwierciedlać wyposażenie - Deamon Sword. Stąd paszcza wyłażąca z miecza. Figurka to wciąż WIP, ten kikut wokół postumentu będzie kiedyś steedem Slaanesha.
Moje osobiste komentarze są dwa - paszcza powinna mieć jakieś rogi a wężowy ogon powinien być dłuższy o 1-2 cm i najlepiej nieco bardziej pozawijany.
A co Wy sądzicie?
Wypas, ale pytano: wąż jeździ na wężu?
Zdjecia robione w naszym klubowym namiocie? (bo wyszly mega dobrze)
Odnosnie rzezby - poziom Bartasa czyli bardzo wysoki, duza dbalosc o szczegoly i dokladnosc.
Uwagi mam identyczne jak Ty (choc mi generalnie srednio sie widzi koncepcja Deamon Sworda, wolalbym jakis zwykly wywalony miecz
Odnosnie rzezby - poziom Bartasa czyli bardzo wysoki, duza dbalosc o szczegoly i dokladnosc.
Uwagi mam identyczne jak Ty (choc mi generalnie srednio sie widzi koncepcja Deamon Sworda, wolalbym jakis zwykly wywalony miecz
U krasnoludów tez noszą jeden drugiego...ANtY pisze:Wypas, ale pytano: wąż jeździ na wężu?
Nie, zrobione u mnie na stole, Bartas trzymał biała kartkę za figurką. Mój aparat dał radę, jak mało kiedy, sekretem było chyba słoneczko świecące na figsa prosto przez okno dachowe.Ziemko pisze:Zdjecia robione w naszym klubowym namiocie? (bo wyszly mega dobrze)
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, o 17:41 przez Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie lepiej jakby cały ten kolo był naraz i steedem i hero, czyli jakby zrobił ma taki ogromny i długi ogon oplatający postument
No Twoj aparat slaby nie jest, fotki naprawde przednie.
-
- Warzywo
greetings!!!
Dzięki Piotrze za wstawienie fotek, a reszcie za komentarze!!! podstawka ma przedstawiać obelisk na którym kiedyś stał jakaś imperialny posąg. Jeśli chodzi o długość jego ogona to przyznaje wam racje. Trzeba będzie sie tym zająć
Dzięki Piotrze za wstawienie fotek, a reszcie za komentarze!!! podstawka ma przedstawiać obelisk na którym kiedyś stał jakaś imperialny posąg. Jeśli chodzi o długość jego ogona to przyznaje wam racje. Trzeba będzie sie tym zająć
-
- Warzywo
dzieki.
On ma na końcu właśnie taką grzechotke ( tylko nie jak kobra bo kobry takich nie mają, raczej jak grzechotnik )
On ma na końcu właśnie taką grzechotke ( tylko nie jak kobra bo kobry takich nie mają, raczej jak grzechotnik )
Ja wydłużyłbym mu ogon, wyglądałby bardziej naturalnie i jakoś lekko go (jako całego) powyginał mogło by wyjść ciekawiej.
Jednak poziom bardzo wysoki naprawdę dbasz o szczegóły ja muszę popracować nad dokładnością xD:( Zacnie się zapowiada.
Jednak poziom bardzo wysoki naprawdę dbasz o szczegóły ja muszę popracować nad dokładnością xD:( Zacnie się zapowiada.
Bartas 2 razy sie na forum wypowiedzial , zapamietac ten dzien - apokalipsaBartas ||X||| pisze:dzieki.
Btw. niebawem sam tez wrzuce ulepki Bartasa, co dla mnie zrobil, ale najpierw musze je pomalowac, co to bedzie niech zostanie niespodzianka
1 rzecz mi się bardzo nie podoba. Tzn nie zrozum mnie źle wykonanie jest bardzo dobre. Ale jako biologa koli mnie w oczy jak krótka jest część wężowa lorda. Znacznie lepiej wyglądało by gdyby był długi, wijący się np w okół kamienia czy na podstawce niż tak jak jest teraz - wygląda jak część kołyski czy "noga" fotela bujanego.
Jeśli kikut to ma być wąż z cyckami to zrobił bym tego typa owiniętego w okół swojego węża - skoro to slaanesh wyglądało by to jak kopulacja - pełen klimat
O znalazłem:
http://pixdaus.com/pics/jaUaPwvMdutKPxGRs2.jpg
(niestety link nie działa po kliknieciu więc wklej go w adresy)
Jeśli kikut to ma być wąż z cyckami to zrobił bym tego typa owiniętego w okół swojego węża - skoro to slaanesh wyglądało by to jak kopulacja - pełen klimat
O znalazłem:
http://pixdaus.com/pics/jaUaPwvMdutKPxGRs2.jpg
(niestety link nie działa po kliknieciu więc wklej go w adresy)
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, o 10:00 przez Gogol, łącznie zmieniany 5 razy.
Slabo czytacie Chyba za jakis czas zobaczymy zupdatowana wersje.Bartas ||X||| pisze:greetings!!!
Jeśli chodzi o długość jego ogona to przyznaje wam racje. Trzeba będzie sie tym zająć