Kandydaci na LS
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Kandydaci na LS
Chcialbym, aby moderatorow LL i cala LS szybko w nowym sezonie wybrac zaraz po skonczeniu glosowania na mastery i zmianach kadralnych na LL, wiec chcialbym do tego czasu miec juz kandydatow.
W tym temacie prosze zglaszac kandydatury na LS
Bede aktualizowal 1 post.
Kandydaci:
1. Gogol
2. Jankiel
3. Marek Golan
4. Robson
5. Shino
6. Barbarossa
7. Pasiak
W tym temacie prosze zglaszac kandydatury na LS
Bede aktualizowal 1 post.
Kandydaci:
1. Gogol
2. Jankiel
3. Marek Golan
4. Robson
5. Shino
6. Barbarossa
7. Pasiak
Przejrze jeszcze tamten topic - zapomnialem o nim 

- swieta_barbara
- habydysz
Glosowania tajne czy jawne? Jesli jawne, to nie ma problemu - w temacie, jesli tajne to PM do Ziemka i do mnie.
edit: ale zes tych topicow wyprodukowal, nonono :]
edit: ale zes tych topicow wyprodukowal, nonono :]
Tez mysle, ze tajne (bede musial skrzynke w koncu wyczyscic, bo mam zapchana PMkami
.
P.S. Kacper zobaczylem, ze Shino cisnie ostro z postami musialem go troche nadgonic

P.S. Kacper zobaczylem, ze Shino cisnie ostro z postami musialem go troche nadgonic

- swieta_barbara
- habydysz
Tu masz wszystko: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=23095Dalmar pisze:Ziemko rozumiem że po wyborze Masterów i zrobieniu update członków LL rozpoczniemy głosowania na Modów i LS?Ziemko pisze:...
- swieta_barbara
- habydysz
Glosowanie bede uruchamial zapewne kolo poniedzialku na poczatku przyszlego tygodnia, wiec prosilbym o szybkie zglaszanie sie do Ziemka z lista lokali.
To już było poruszone w innym wątku: dlaczego kandydaci w żaden sposób się nie reklamują?
Mnie osobiście szkoda czasu na czytanie dyskusji na LS, skupiam się tylko na finalnym produkcie ich prac i w związku z tym nie mam pojęcia kto z kandydatów jest bardziej War- a który bardziej Pol-hammerowy.
I w sumie pewnie wyjdzie tak, że nie zagłosuję w ogóle, zamiast głosować na 4+.
Mnie osobiście szkoda czasu na czytanie dyskusji na LS, skupiam się tylko na finalnym produkcie ich prac i w związku z tym nie mam pojęcia kto z kandydatów jest bardziej War- a który bardziej Pol-hammerowy.
I w sumie pewnie wyjdzie tak, że nie zagłosuję w ogóle, zamiast głosować na 4+.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.