mam pytanie jak uzyskać efekt śniedzi na miedzianych tudzież mosiężnych elementach ? bardzo mi zależy na jakimś małym instruktarzu bo mam fajny zamysł a nie wiem jak go zrealizować :/
będę wdzięczny za pomoc
Efekt śniedzi
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
bardzo mocno rozwodniony Hawk Turquise.
Ot, cały przepis
Ot, cały przepis
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jeśli dodasz więcej niebieskiego niż zielonego to nie wygląda źle. myślę że tak 3:2 lub nawet odrobinę więcej, ale to musisz sam już dobrać dokładne proporcje w zależności od tego na jakie kolory będziesz to nakładał. No i koniecznie baaardzo rozwodnionymi warstwami.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..