Kapelan SM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Kapelan SM
Wiem ze to nie forum 40k ale juz od dawna nie tylko wfb ludzie zamieszczają wiec co sobie będę żałował
Ostatnio zmieniony 28 mar 2007, o 06:37 przez kurka_z_podworka, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
widziałem już go wcześniej na ebayu albo CMON i muszę powiedzieć, ze nei wiem co myśleć o tej figurce. czaszka jest spoko, ale ten pancerz pomimo tego, że schludny to dziwnie wyglada. IMO za duze kontrasty są.
Nie za bardzo można chwalic, ale krytykowac za bardzo też nie.
Nie za bardzo można chwalic, ale krytykowac za bardzo też nie.
-
- Kretozord
Ten simpleton to o sobie rozumiem?
-
- Kretozord
w kontekscie z 2 zdaniem wynikalo co innego ale niech strace
Zapomniales dodac ze sie radosnie usmiechaFanatyk pisze:Nie, o figurce. Pozycja taka...jakby skakał z radości i śpiewał piosenki o zielonym lesie i strumyczku, hej.kurka_z_podworka pisze:Ten simpleton to o sobie rozumiem?
Troche te tarcze niepasuja jak dla mnie a co do pancerza to jak kto lubi. Kreski takie ze mozna sie pociac... Jankiel tez ma troche razji. Wyglada dosc plasko. I podstawka nie rzuca na kolana. Jak do gry to dladnie wyszlo no i co najwazniejsze czysto zrobiony.
A mnie sie podoba
krechy na lapach calkiem spoko ,jedynie na nogach (gdzie jest wieksza plaszczyzna) troche zle wygladaja ;)
Czaszka mi sie podoba .
p.s-podstawka straaaasznie uboga
p.s2-daj moze zdjatko tylu ....
krechy na lapach calkiem spoko ,jedynie na nogach (gdzie jest wieksza plaszczyzna) troche zle wygladaja ;)
Czaszka mi sie podoba .
p.s-podstawka straaaasznie uboga
p.s2-daj moze zdjatko tylu ....
-
- Kretozord
Zdjęcie z tyłu dodane
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
oba zdania byly bezsensu IMHO, kontekst dorobiłem sobie sam bo go mi nie zapewniles
Wszystkim dziekuję za konstruktywna krytykę, i obecuję ze już nigdy więcej na czarnym marinie nie zrobie tak jasnych krech.
Pozdro
Wszystkim dziekuję za konstruktywna krytykę, i obecuję ze już nigdy więcej na czarnym marinie nie zrobie tak jasnych krech.
Pozdro
Najwyraźniej czytanie ze zrozumieniem jest sztuką Ci obcą, zatem pomogę w zrozumieniu tekstu.kurka_z_podworka pisze:oba zdania byly bezsensu IMHO, kontekst dorobiłem sobie sam bo go mi nie zapewniles
Po pierwsze, pozycja modela wskazuje że odbywa jakiś taniec albo po prostu jest szczęśliwy. Rzadko widywana rzecz w 40k.
Po drugie, gdybym napisał o Tobie, tak by to brzmiało. Jeżeli piszę "simpleton from the woods" i "Irishman allows that to be showed?", to poprzez that mam na myśli rzecz. Nigdy nie używam "that" w odniesieniu do człowieka.
Po trzecie, niektórzy Irishe i Welsh'owie mają problemy z simpletonami. Więc, zanim wyskoczysz na mnie następnym razem, zrób sobie herbatkę z melisą, usiądź i przeczytaj jeszcze raz, szkoda nerwów.
A...malowanie fajne, tylko pozycja dziwna