sezon 2009/2010 właśnie trafił do archiwum, a sezon 2010/2011 oczekuje na pierwsze wyniki.
Jaki to był sezon z mojego punktu widzenia ?
Przede wszystkim był spokojny. Obyło się bez nerwowych ruchów i jakiś problemów technicznych(nauczony doświadczeniem z sezonu 2008/2009 robię co tydzień backup bazy danych...) i zauważam ogólną poprawę sprawności organizatorów w nadsyłaniu wyników. Nie jest jednak idealnie- Koordynator ma mimo, że system już jakiś czas działa(zaczynamy 4 pełny sezon...) sporo pracy przy wrzucaniu wyników.
I właśnie od Koordynatora chciałbym zacząć podsumowanie- kiedy Szmajson zrezygnował ze stanowiska byłem trochę przerażony, jednak debiutujący w tej roli Krzysiek poradził sobie REWELACYJNIE i odciążył mnie to tego stopnia, że zajmuje się w tej chwili tylko scalaniem kont i wyjątkowo ciężkimi przypadkami. Jeśli środowisko chciałoby kogokolwiek nagrodzić, za to, że wszystko działa jak działa to tą osobą jest właśnie Krzysztof. Wielkie BRAWA !!!
A jak sezon prezentuje się statystycznie ?
Wyników z imprez otrzymaliśmy 184, w poprzednim sezonie było ich 164.
Graczy w tegorocznym rankingu było 1176, w poprzednim sezonie było ich 1058.
Jak widać liczby rosną, a to cieszy

Jaki będzie kolejny sezon ?
Z mojego punktu widzenia szykują się spore zmiany- przede wszystkim techniczne- czeka nas przeprowadzka na nowy, lepszy i mniej awaryjny serwer. Zmieni się także adres strony. Mam nadzieje, że pojawi się całkiem nowa szata graficzna i uda się zaimplementować trochę nowości technologicznych, dzięki którym strona będzie bardziej użyteczna i ciekawsza w odbiorze.
Ponownie zachęcam was do podzielenia się refleksjami po sezonie na temat funkcjonowania strony ligowej- wszystkie sugestie będą na pewno rozpatrzone.
Ode mnie tyle. Wielkie dzięki za kolejny sezon.
Pozdrawiam !!!