Stronka Brata

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Stronka Brata

Post autor: patryk999 »

Bracholek zrobił stronę internetową o warhammerze na razie tego nie wiele,nie wie co tam wstawić,za bardzo w tym temacie nie siedzi,tylko maluje figurki od czasu do czasu.Oprawa graficzna całkiem mi się podoba,sam chciałem jakiś blog zrobić jak niektórzy z was,ale za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać.Piszcie czy się Wam podoba czy nie.
http://www.kbgrafik.comxa.com/warhammer/index.html

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Pisze, ze mi sie nie podoba.
Zabawnie wyglada w rozdzialce HD.

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

A mi się podoba.
Obrazek

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Nie chcę nikogo tu jechać, ani urażać, dlatego postaram się delikatnie:
Galeria 3
Niektóre modele osiągają wartość kilku set dolarów na aukcjach internetowych.
Które? :^o

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Na pierwszy rzut oka nie przekonuje mnie na pierwszej stronie definicja prosto z wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Gry_bitewne i nazwy galerii: 1, 2, 3, 4. Skąd mamy na początku wiedzieć, czym się różnią i do której mamy zajrzeć?

Design - no nie wiem, jak inni, ale ja mam większą rozdzielczość monitora, więc cała strona mieści mi się w kwadracie wielkości a5, a to mało i nie zachęca. Tak samo zdjęcia figurek - za mało na nich figurek. Już pominę fakt, ż esamo malowanie też nie zachwyca i nikt nie będzie się jarał zdjęciami każdego grave gurada oddzielnie.

Po przejrzeniu galerii zaczęłam się zastanawiać, po cholerę jest podział na 4 i czym on się ma, skoro w pierwszej, drugiej i trzeciej są VC, na końcu coś tam jeszcze, a w 4 kompletny misz-masz?

A i jeszcze jedna rzecz - w grafice, gdzie się gościu podpisuje piórem, jest Bolechoeski, a nie Bolechowski :P
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Tez zaczne wrzucac swoje strony na forum o figurkach, a co 8) :wink:

Zablokowany