Bests Of War - tak sie chlopaki (Angole) nazywaja. Mozna obejzec filmiki o malowaniu, rozpakowywaniu i innych rzeczach zwiazanych z miniaturkami. Sa nudni w huk ale... Maja serie On The Table, czyli cotygodniowy zbior niusow o nowych produktach ze swiata figurek. Warte uwagi. Nie pomijaja nawet naszych rodzimych produkcji (sciborminiatures, maxmini).
Sprawdzcie, moze sie wam spodoba.
Ja też bym polecił ich ze względu na właśnie Unboxing serie - gdzie pokazują dokładnie co mamy w pudełeczkach - świetne, jeśli szukasz bitza, bądź chcesz zobaczyc co dostajesz za swoje pieniądze.
Poza tym warci polecenia są jeszcze panowie z miniwargaming - absolutnie mega ich filmiki wymiatają można dni spędzić na oglądaniu wszystkich ich dzieł. W ogóle zazdroszczę Kanadyjczykom w tym momencie.
Kolejny kanał warty subskrybowania to bluetablepainting - dużo inspiracji na ciekawe armie tu znajdziecie i przy okazji posłuchacie jaką kasę można zbijać na malowaniu dla obcokrajowców
Ludziki z miniwargaming i bluetablepainting sa mnie dorkowaci i nie robi mi sie ich szkoda kiedy patrze na ekran Dzieki, ze mi przypomniales, bo kiedys wpadlem na ich filmiki, ale nie subskrybowalem