Elfołaki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Elfołaki

Post autor: Proch »

Co powiecie na moją małą konwersję :D

Oto przed wami Poskramiacz Lwów!
Rzadka jednostka spotykana nawet wśród jednostek z Chrance, Poskramiacze to najsilniejsi i najtwardsi z Elfów, wszak przychodzi im pracować z potężnymi lwami, to właśnie do poskramiaczy należy tresura i oswajanie tych dzikich bestii, to oni odpowiedzialni są za to by załoga lwich rydwanów była bezpieczna a wrogowie srali w porty przed zaprzęgiem białej śmierci.

Gdy zachodzi taka potrzeba poskramiacze sami ruszają do boju, zabierają wtedy ze sobą swych ulubieńców i prowadzą je przed sobą na grubych linach. Poskramiacze to także doskonali myśliwi którzy często wyruszją na polowania wraz ze swymi "pieszczochami", są zawsze uzbrojeni po zęby bo nigdy nie wiadomo na jakiego rodzaju i wielkości trafi się zwierzyna, gdy znajdą się w odpowiedniej odległości od wroga spuszczają ze smyczy swoje kotki które przerabiają na szaszłyki swe ofiary.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

(olejcie tarczę bo mi nie wyszła) z resztą malowanie i tak mi słabo wyszło leniwy się zrobiłem i nie chciało mi się za bardzo wykanczać :mrgreen:

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Historyjka haha pr0 :)
Malowanie cóz, słabe, po prostu... Te liny to on (lew) ma wczepione w mózg? :D

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

jeszcze nie skonczony... muszę mu jakąś uprząż zrobić albo cuś :D
malowanie eksperymentalne.. szukałem dobrych kolorów pod lion chariot i jak sie nie podobało to szła inna warstwa i takie tam próbki.. a samego figssa czeka jescze troche smarowania tak czy siak

będę go zawsze wystawiał w WL gdy będzie ich co najmniej 15-18 jako maskotkę oddziału :D

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

pomysł na filer bardzo udany, ale malowanie i podstawka (zwłaszcza podstawka) są kiepskie. z chęcią zobaczę ostateczną wersję

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Wygląda, jakby wyszedł z nim na spacer :D
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Unicorn
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Unicorn »

czemu ta smycz wisi w powietrzu :lol2: ?
przydałaby się jakaś obroża czy cuś
a, i jeszcze nadlewki usuń ;)

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

jak znajdę więcej czasu to dokonczę figsa i podstawki (zrobiona z lego :mrgreen: ) jak dopracuję to powinna być zabijać przy styku z podstawką :D

tylko jak tu najlepiej zrobić tą uprząż?

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

delikatne paski z gs'u powinny dać radę
tylko nie zapomnij o obroży przeciwpchelnej :wink:

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Historyjka fajna,figura też niekiepska tylko wymaga dopracowania.Mam nadzieję że pomimo lenistwa uda się doprowadzić projekt do końca.
Uprząż naturalnie z GS,kręcisz wałeczek,zakładasz w miejsce gdzie ma się znaleźć i spłaszczasz wilgotnym (coby GS się nie kleił)narzędziem.Możesz posilić się o zapięcie i dokleić prostokątny kawałek jako zapięcie.

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

Nieźle to wymyśliłeś!
malowanie do poprawienia i ten syf na podstawce :wink:
]arrrr

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

syf się musi jeszcze wykruszyć... bo żeby wilkol odpowiednią warstwę złapał trzeba było to zasypać

zastanawiałem się czy nie walnąć jakiejś zbroi na lwa, tak jak na grafikach z Warhammca online, gdzieś na sieci widziałem takie pancerne lwy :wink: no w sumie uprząż to chyba tylko z gs'u..

Awatar użytkownika
mrGREY
Warzywo

Post autor: mrGREY »

Pomysłu gratuluję. Orginalnośc przede wszystkim! =D>
Tylko kociaka ładniej smarnij i wykoś te chaszcze z podstawki.
Uprząż ?? Łatwiej będzie przerobic na bat :wink:

ODPOWIEDZ