MotÓryzacja ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

MotÓryzacja ...

Post autor: szczurek »

Nie wierze ,ze na forum gdzie 99% to faceci ... :wink:

Na pewno w co poniektórych żyłach płynie benzyna :wink: Wszystko co zahacza o samochody ,motory ,tuning ,klasyki czy nawet hulajnogi z silnikiem wrzucać tutaj :)

p.s-Tomash zakupiłeś amerykańca ? :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Ja tylko chciałbym powiedzieć że Toyotki Yaris to wspaniałe samochodziki - do miasta wręcz idealne :) A i wygodne - duży ze mnie chłopak, uczyłem się na nich jeździć i są bardzo wygodne :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

wolałbym to :wink:

Obrazek
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Najlepsze auto to Golf II :P Nie do zajechania ....

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Opel Astra Combi... bo się fotelik do baganika mieści, kiedy nie jest potrzebny...
Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

szczurek pisze:Na pewno w co poniektórych żyłach płynie benzyna :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=vb0W1dV0utU

I samochód zdecydowanie nie na benzynę (żaden facet takiego pewnie nie chce :< )
Obrazek
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

co to za profanacja? :shock:

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

To jestto gówienko elektryczne produklowane w Pruszkowie.

Ręczna robota :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

A teraz zagadka: co to za legendarne auto powróca na drogi w tym roku?

Obrazek

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

trabant

Fuck Yeah
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Nijlor pisze:Najlepsze auto to Golf II :P Nie do zajechania ....
coś jak maluch, auto dla masssss... i dyskotekowych podrywaczy. Oczywiscie po agrotuningu.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Jeden z moich ulubieńców:
Obrazek
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Nooo w końcu jakiś temat syty :D .

Rok temu zrobiłem prawko, na wakacje pojechałem do anglii i zakupiłem pierwsze 4 kółka :P .
Seat Ibiza (miała być cordoba, no ale cóż :wink: ), generalnie całkiem fajne auto, jedyne co mnie denerwuje to twarde zawieszenie, każdą dziurę czuć, ale za to dobrze się drogi trzyma. No i co mnie żenuje, za tą kasę w anglii mógłbym mieć w chooooy lepsze auto -.- . No ale to jest Polska.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

TomCio pisze: No i co mnie żenuje, za tą kasę w anglii mógłbym mieć w chooooy lepsze auto -.- . No ale to jest Polska.
moja honda civic w kraju ~12tyś
w uk jakieś 500-700funtów :D
zgroza

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Właśnie o to chodzi.
Kumpel z roboty sprzedawał swojego Citroena C5 w wersji exclusive z silnikiem 3.0, skrzynia automat, biała skóra w środku i w ch** takich dupereli za... 1600 funtów! Jak się go spytałem co tak tanio, to mi powiedział, że to nie jest tanio tylko normalnie :shock: .
Ja bym chętnie tam samochód kupił, tylko musiałbym drugie wakacje robić, żeby się dorobić na przekładkę. No i wiadomo, tam drogi są normalnie, zawieszenie nie jest wystukane, samochód o wiele mniej zajechany, nikt się nie bawi w kręcenie liczników. Tam samochody, którymi Polacy by jeszcze pojeździli stały na złomie. Jeden gość z pracy kupił vectre 8 letnią za 450 funtów. 450 funtów to nie całe 2 tyg pracy w jakiejś fabryce za najniższą krajową. No i co najlepsze, tam kupując od kogoś, albo w komisie raczej ci bubla nie wcisną, no chyba, że od jakiegoś ciapusa kupujesz. Mieszkałem z jednym gościem jeździł 9 letnim Roverem za 400 funtów -.-' . Ogólnie jeżeli chodzi o samochody to tam jest masakra, po 3 przed jednym domem stoją na podjeździe, gdyby tylko nie mieli tej kierownicy po prawej stronie...
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

TomCio pisze:gdyby tylko nie mieli tej kierownicy po prawej stronie...
... to by ceny były takie jak w Niemczech, bo byłby prawie taki sam popyt. Zmieńcie se ruch na tą właściwą stronę lepiej :mrgreen:
Nijlor pisze:Najlepsze auto to Golf II Nie do zajechania ....
Nie do zajechania jest też toyotka 4runner drugiej generacji. A do tego chodzi jak traktor i jest śliiiiiczna! =D>

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

nareszcie temat którym można w sumie z sensem ponabijać posty :D:D:D

Ja mam 4 kółka od 3 lat... ale powiem szczerze że mój Nissan potrzebuje mocnej ingerencji warsztatu lecz $$$$ niestety brak na większe jazdy.... od marca mam pracę w centrum warszawy i sam mieszkam w centrum więc w ogóle go nie ruszam niestety jeśli chodzi o dojazdy. Po to go ruszam żeby się nie zastał :/ Chodzi o Nyskę 100NX.

hehe.... dla mnie sa 3 opcje :D
1. Zacięcie sportowe:
Moje auto marzenie... nie ma lepszego i nie będzie :D
Obrazek

2. Zacięcie klasyczne:
Jak ktoś oglądał Grind House to powinien kojarzyć ;) samochód który od jakiś 15-tu lat jest dla mnie tym No. 1 klasyków ever!
Obrazek

3. Zacięcie do jazdy codziennej zdecydowanie nie do przebicia :D
Obrazek

To moje podium samochodów ... nie obraziłbym się gdybym miał wszystkie trzy :)
Garaż obszerny obowiązkowo.. no i dom tak do kompletu :D
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Zwolin
Falubaz

widzę że wszyscy walą w sam szczyt...
ja jeszcze prawka nie mam i mieć nie będę przez kolejne min. 2 lata ale czasem siadam za kółkiem samochodu dziadka
Opel Corsa (ta ma 12 lat) jest przyzwoitym samochodem, fajnie się prowadzi a do tego jest mała więc do nauki idealna
no może to nie to co BM'ka którą raz prowadziłem przez 20 min ale o ile tańsza ;)

a sokoro już przy marzeniach jesteśmy to nie zaszkodzi walnąć foci mojego ideału

Obrazek

Obrazek
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Zwolin pisze:a sokoro już przy marzeniach jesteśmy to nie zaszkodzi walnąć foci mojego ideału

Już Cię lubię :D
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Zwolin
Falubaz

To miło :D

jedyne co mu brakuje to 2 zbiorniki nitro - dla szpanu ;P, wiem że kompletnie nieprzydatne w normalnych warunkach ale z takim samochodem grzechem by było nie wybrać się z raz na tor
no i jak zawsze nie zaszkodzi podkręcić silnik
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

ODPOWIEDZ