Sprawdzony sklep internetowy z figurkami Gamezone

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
turalyon
Mudżahedin

Sprawdzony sklep internetowy z figurkami Gamezone

Post autor: turalyon »

Witam. Ma ktos sprawdzony polski sklep internetowy z tymi figurkami? Chciałem zamówic Wind ridera II ale niestety na cytadeli juz ich nie mają. Co myślicie o sklepie Wilczek? Znalazłem u nich tą figurke, ale nie znam opini o tym sklepie

Awatar użytkownika
Lueviel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lueviel »

Solidny sklep z Wilczka. Jak jest jakiś problem to kontaktują się telefonicznie. Nie sprawiają problemów. Warty polecenia.
WFB: Ogre Kingdoms

turalyon
Mudżahedin

Post autor: turalyon »

Zna ktos jeszcze jakis inny sklep z figórkami gamezona? Bo na wilczku niestety tej figórki juz nie ma

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

FigUUUUUUrka !!!

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Polecam:
http://parowozik.net/index.php?cat=c137_Gamezone.html
ogólnie jak nie mają jakiejś figurki GZ w swojej ofercie to spokojnie możesz napisać maila (lub zadzwonić) z zapytaniem czy byłaby możliwość sprowadzenia konkretnego blisterka. Nie powinno być problemu z dogadaniem się :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Tylko w "Parowoziku" o figsach gadaj z szefem p.Irkiem, bo jest też pracownik, trochę mniej kumaty w tej branży.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

ODPOWIEDZ