OŚWIĘCIMSKI SLAUGHTER - 2350pkt 05/06/2010
- Gregory980
- Warzywo
OŚWIĘCIMSKI SLAUGHTER - 2350pkt 05/06/2010
Witam.
Mam zaszczyt wszystkich zaprosić na I Turniej w Oświęcimiu, który odbędzie się 5 czerwca 2010 roku w Oświęcimskim Centrum Kultury. Pomimo małego doświadczenia w organizacji, posiadamy potężne Siły Ciemności, które nam pomogą pokonać Cały Świąt;p tfuu.. to nie ta bajka;p Ogólnie będzie dużo znanych osób, którzy pomogą w sędziowaniu, świetna zabawa, która na pewno umili wszystkim czas, a do tego miłe towarzystwo
Miejsce turnieju: OCK przy ulicy Śniadeckiego 24 w Oświęcimiu
Mapa dojazdu: http://www.ock.org.pl/przyjdz.php?cycle=0
Format: 2350pkt
Zasady: uściślenia plus BP
Wpisowe: 10zł (dla OKF 5zł)
Nagrody: ze ścisłej puli wpisowego, nagrody losowe
Dodatki: okoliczna knajpa daje bonus dla uczestników, kawa i ciasteczka oraz smalec staropolski
Wysłanie rozpiski do 3 czerwca 2400h na adres GREGORYMARTINS980@INTERIA.PL zaowocuje dodatkowymi punktami w ilości 5pkt, dalsze 5pkt można zdobyć już na miejscu:
1. wymalowanie armii:
- 0pkt więcej niż 50% armii niepomalowanej
- 1pkt wymalowane armia plus podstawki i traye wymalowane
2. Podanie numeru ID:
- jest to dalszy 1pkt
3. Konwersje:
- fajne i ładne konwersje to 1pkt
4. Proxy:
- dla nieproksujących nagroda w postaci 1pkt
5. Hobbystyka:
- miarka, templejtki, kodeks i kostki to 1pkt
Plan imprezy to 3 bitwy w systemie szwajcarskim:
- zapisy do godz 9.00
- bitwy po ok. 3h każda
- 10minut na organizację par pomiędzy bitwami
Zakończenie imprezy i ogłoszenie wyników wraz z rozlosowaniem nagród to 19.00
Sędziowie: Jankiel, Agnieszka, Jasif (sędzia boczny).
Impreza będzie odbywać się w budynku instytucji publicznej, więc zakaz spożywania alkoholu oraz jego wnoszenia, kultura osobista również obowiązkowo. Na parterze znajduje się Restauracja Meksykańska z wyśmienitą pizzą oraz potrawami na ostro. Sam budynek znajduje się w centrum miasta, więc dotarcie nie powinno stwarzać żadnych trudności, a tym bardziej jego znalezienie. Jest również dostępny okoliczny parking z wieloma miejscami. Dla zainteresowanych możliwe wygospodarowanie czasu na zwiedzenie okolicznego Zamku Piastowskiego;]
Proszę o wpisywanie się poniżej, będe uzupełniał w miarę możliwości listę zapowiadających się do turnieju.
Ilość miejsc to 60, ale jeśli zajdzie taka potrzeba, znajdzie się miejsc więcej na potrzeby turnieju.
Wpisani:
1. Arbaal (DoCh)(Rozp)
2. Orion (WE)(Rozp)
3. Bugman (DF)
4. Jasif (LIZ)(Rozp)
5. Młynek (DoCh)(Rozp)
6. Truepunk (O&G)
7. Kosmo (DoCh)(Rozp)
8. Butan (VC)(Rozp)
9. Bober (DoCh)(Rozp)
10. Szmyt (HE)
11. Big Boss M (TK)
12. Eltharion (DE/HE)(Rozp)
13. Skaven (WoCh)(Rozp)
14. Pepe (DE)(Rozp)
15. Adamek (EMP)(Rozp)
16. Areo (VC)(Rozp)
17. Młody Filip
18. Myth (SK)(Rozp)
19. Laik (WE)(Rozp)
20. Thalantyr (VC)(Rozp)
21. Michał Rymarowicz (DE)
22. Marek Rymarowicz (WoCh)(Rozp)
23. Robert z Loren (Bre)
24. Jankiel (DE)(Rozp)
25. Charki
26. Solo (DoCh)(Rozp)
27. Kazik (DE)(Rozp)
28. B. Horosz (BSM)(Rozp)
29. Andrzej (HE)(Rozp)
30. Klocek (BRE)(Rozp)
31. Szymon (HE/WoCh)(Rozp)
32. Irek (DWF)(Rozp)
33. Shaitis (VC) (Rozp)
34. Kocitz (HE)(Rozp)
35. Undead (TK)(Rozp)
36. Zdzichu (EMP)(Rozp)
37. Marek Bąk (DoCh)(Rozp)
Mam zaszczyt wszystkich zaprosić na I Turniej w Oświęcimiu, który odbędzie się 5 czerwca 2010 roku w Oświęcimskim Centrum Kultury. Pomimo małego doświadczenia w organizacji, posiadamy potężne Siły Ciemności, które nam pomogą pokonać Cały Świąt;p tfuu.. to nie ta bajka;p Ogólnie będzie dużo znanych osób, którzy pomogą w sędziowaniu, świetna zabawa, która na pewno umili wszystkim czas, a do tego miłe towarzystwo
Miejsce turnieju: OCK przy ulicy Śniadeckiego 24 w Oświęcimiu
Mapa dojazdu: http://www.ock.org.pl/przyjdz.php?cycle=0
Format: 2350pkt
Zasady: uściślenia plus BP
Wpisowe: 10zł (dla OKF 5zł)
Nagrody: ze ścisłej puli wpisowego, nagrody losowe
Dodatki: okoliczna knajpa daje bonus dla uczestników, kawa i ciasteczka oraz smalec staropolski
Wysłanie rozpiski do 3 czerwca 2400h na adres GREGORYMARTINS980@INTERIA.PL zaowocuje dodatkowymi punktami w ilości 5pkt, dalsze 5pkt można zdobyć już na miejscu:
1. wymalowanie armii:
2. Podanie numeru ID:
- jest to dalszy 1pkt
3. Konwersje:
- fajne i ładne konwersje to 1pkt
4. Proxy:
- dla nieproksujących nagroda w postaci 1pkt
5. Hobbystyka:
- miarka, templejtki, kodeks i kostki to 1pkt
Plan imprezy to 3 bitwy w systemie szwajcarskim:
- zapisy do godz 9.00
- bitwy po ok. 3h każda
- 10minut na organizację par pomiędzy bitwami
Zakończenie imprezy i ogłoszenie wyników wraz z rozlosowaniem nagród to 19.00
Sędziowie: Jankiel, Agnieszka, Jasif (sędzia boczny).
Impreza będzie odbywać się w budynku instytucji publicznej, więc zakaz spożywania alkoholu oraz jego wnoszenia, kultura osobista również obowiązkowo. Na parterze znajduje się Restauracja Meksykańska z wyśmienitą pizzą oraz potrawami na ostro. Sam budynek znajduje się w centrum miasta, więc dotarcie nie powinno stwarzać żadnych trudności, a tym bardziej jego znalezienie. Jest również dostępny okoliczny parking z wieloma miejscami. Dla zainteresowanych możliwe wygospodarowanie czasu na zwiedzenie okolicznego Zamku Piastowskiego;]
Proszę o wpisywanie się poniżej, będe uzupełniał w miarę możliwości listę zapowiadających się do turnieju.
Ilość miejsc to 60, ale jeśli zajdzie taka potrzeba, znajdzie się miejsc więcej na potrzeby turnieju.
Wpisani:
1. Arbaal (DoCh)(Rozp)
2. Orion (WE)(Rozp)
3. Bugman (DF)
4. Jasif (LIZ)(Rozp)
5. Młynek (DoCh)(Rozp)
6. Truepunk (O&G)
7. Kosmo (DoCh)(Rozp)
8. Butan (VC)(Rozp)
9. Bober (DoCh)(Rozp)
10. Szmyt (HE)
11. Big Boss M (TK)
12. Eltharion (DE/HE)(Rozp)
13. Skaven (WoCh)(Rozp)
14. Pepe (DE)(Rozp)
15. Adamek (EMP)(Rozp)
16. Areo (VC)(Rozp)
17. Młody Filip
18. Myth (SK)(Rozp)
19. Laik (WE)(Rozp)
20. Thalantyr (VC)(Rozp)
21. Michał Rymarowicz (DE)
22. Marek Rymarowicz (WoCh)(Rozp)
23. Robert z Loren (Bre)
24. Jankiel (DE)(Rozp)
25. Charki
26. Solo (DoCh)(Rozp)
27. Kazik (DE)(Rozp)
28. B. Horosz (BSM)(Rozp)
29. Andrzej (HE)(Rozp)
30. Klocek (BRE)(Rozp)
31. Szymon (HE/WoCh)(Rozp)
32. Irek (DWF)(Rozp)
33. Shaitis (VC) (Rozp)
34. Kocitz (HE)(Rozp)
35. Undead (TK)(Rozp)
36. Zdzichu (EMP)(Rozp)
37. Marek Bąk (DoCh)(Rozp)
Ostatnio zmieniony 4 cze 2010, o 08:04 przez Gregory980, łącznie zmieniany 33 razy.
Nie wiem czy będę ale super dobrze się zapowiada
Ty wiesz co ja chce Ci przekazaćArbaal pisze:Nie wiem czy będę ale super dobrze się zapowiada
Ja się zjawie z lizakami, rozpe niedlugo dośle .
Kiedy pisałem mój pierwszy post tutaj to spodziewałem się co będziesz miał mi do powiedzeniaSkaven pisze:Ty wiesz co ja chce Ci przekazaćArbaal pisze:Nie wiem czy będę ale super dobrze się zapowiada
@Marku weź i popraw tego Abaal na Arbaal
Proponował bym jeszcze zdjęcia sali, ośrodka, parkingu i takich tam bo to nowe miejsce a zdjęcia mogą zachęcić kogoś
Mnie też można dopisać, armia Skaven.
Nie miałby ktoś pożyczyć 5 jezzaili, kółka i abominacji na ten turniej? Odwdzięczę się w pienistej, płynnej walucie
Nie miałby ktoś pożyczyć 5 jezzaili, kółka i abominacji na ten turniej? Odwdzięczę się w pienistej, płynnej walucie
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
A jak będę miał 51% armii pomalowanej ale bez trayów to ile dostane punktów? pół?Gregory980 pisze:Witam.
1. wymalowanie armii:
Jak pojade z dziewczyną w jej rodzinne strony to sie może pojawie ale nie obiecuje.
przecież jest jak byk napisane, że ponad 50% armii NIEPOMALOWANEJ. Będziesz miał 1 pts za malowanie, 0 za podstawkiLazur pisze:A jak będę miał 51% armii pomalowanej ale bez trayów to ile dostane punktów? pół?Gregory980 pisze:Witam.
1. wymalowanie armii:
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
To nawet nie jest kwestia tego czy dostaniesz za hobbystykę ten 1 pkt czy też pół przy 51%Lazur pisze:A jak będę miał 51% armii pomalowanej ale bez trayów to ile dostane punktów? pół?
Cała armia powinna być zawsze pomalowana, z podstawkami i trayami. Gotowa do gry dla Twojego komfortu i Twojego przeciwnika
Zacytuję to co Skaven kiedyś powiedział dawno temu w imperium: "Pomalowane ludki lepiej walczą"
Ja prosze jednak o zmianę mojej armi na WoCh, zobaczymy co puszeczki potrafią
Spoko, my już skład mamy złożony na DMP więc nie tracisz wiele
Może jestem trochę przewrażliwiony , jednak nie uważacie że nazwa turnieju "oświęcimski pogrom" jest trochę ... no ... niepolityczna ? Zwłaszcza że ma się odbyć w Oświęcimskim Domu Kultury ? Nie wiem , może przesadzam jednak zastanowiłbym się ze 2 razy nad zmianą nazwy.
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
jak masz ok 80 bełtów i hydre to powiem że całkiem optymalnaJankiel pisze:Nieee...
Ja chciałem pod kątem swojej armii sprawdzić, czy na lizaki jest optymalna, czy wymaga kilku korekt
Zawsze na HjnG mozemy zagrać
-
- Mudżahedin
Jak nie będziesz zajęty karceniem Sola, to chętnieZawsze na HjnG mozemy zagrać
Hmmm... może i prawda. Zwłaszcza, że jedzie tam pierwszy skład SS w czarnych koszulach trenować przed DMP.jednak nie uważacie że nazwa turnieju "oświęcimski pogrom" jest trochę ... no ... niepolityczna
A poważnie, już Trupank napisał. Tam jest ponad 40.000 normalnych ludzi - co Ci się wydaje, że do dzisiaj mają żyć w cieniu obozu?
Gregory, dopisz mnie z DE
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.